Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte 2003 Camry tennplugger

Tennplugger spille en viktig rolle i den interne forbrenningsmotoren ved antennelse av gassen i topplokket. 2003 Toyota Camry er tilgjengelig i både fire og seks sylindrede motorer som begge bruker tenningen sløyfer for hver sylinder. Den anbefalte inspeksjon og utskifting intervall for tennplugger er tretti tusen miles. Hvis du ikke skifter tennplugger på en riktig måte kan føre til en dårlig kjøre motoren eller redusert drivstoff kjørelengde. Du trenger:
maskeringstape
Marker
Metric socket 12mm
Ratchet og utvidelse
Spark plug socket
Spark gap måle
Momentnøkkel
Show Flere Instruksjoner
en

Etikett hver ledning koblet til tennspolen pakningen på toppen av hver tennplugg. På firesylindret motor dette vil kreve fire etiketter og seks etiketter på seks sylindret motor.
2

Koble ledningen på hver spole pakke ved å klemme kontakten og forsiktig dra samtidig som det gir lateral bevegelse.

3

Fjern 12 mm bolt som fester hver spole pakke til motoren. Bruk 12 mm socket og skralle å brekke bolten løs og deretter fjerne boltene for hånd.
4

Fjern hver spole pakke fra motoren ved å trekke rett opp og vri forsiktig viklingslaget.

5

Fjern tennpluggene fra motoren ved å vri dem mot klokken ved hjelp av Plugghetter, forlengelse og skralle.
6

Juster gnistgapet på de nye tennplugger til 0,43 med tennpluggen gap verktøyet. Avstanden er korrekt når verktøyet vil bevege seg mellom tennpluggen og elektroden med minimal motstand ved 0,43 innstillingen.
7

Tre nye tennplugger inn i motoren ved å dreie dem med urviseren ved hjelp av tennpluggen socket og utvidelse. Starte tennpluggene etter vil bidra til å redusere risikoen for kryss threading inn i motoren.
8

Stram hver gnist til tretten fot pounds av dreiemoment ved hjelp av Plugghetter, forlengelse og momentnøkkel.

9

Erstatt en coil pakke på hver av tennpluggene ved å trykke forsiktig inntil kontaktfestet seter. Slå viklingslaget til bolt hull på viklingslaget linje med bolt hullet på motoren.
10

Sett inn hver spole pakke og skru ned til 13 fot pounds av dreiemoment.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102333.html

Previous:
Next:

Tune Ups