Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er en Major Tune -Up på en bil?

Hvis bilen ikke kjører så vel som det brukes til, kan det være tid for en stor tune -up. Det kan virke som en stor utgift for mange mindre feilrettinger , men den samlede virkningen på vei bilen kjører kan være enorme . Lube

En stor tune- up inkluderer bytte av olje i drivakselen , girkasse og siste stasjonen. I tillegg er smøring brukes på pivot poeng og drive kjeden .
Fluids

motor olje , bremsevæske, clutch væske og kjølevæske er alt forandret i løpet av en melodi -up. En stor tune- up inkluderer også spyle overføring væske .
Elektrisk

Alle tune -ups inkluderer tennplugger og ledninger blir endret. Batterivæsken blir oppfylt og at batteriet er inspisert. En stor tune- up inkluderer også en inspeksjon av hele ladesystemet .
Justeringer og inspeksjon

Mekanikeren justerer ventilene , cam kjetting og kjedet som vel som bremser gass og clutch . Dekktrykket kontrolleres og korrigeres ved behov.
Andre aspekter av en Major Tune -Up

En stor tune- up inkluderer også en inspeksjon av alle slanger og forbrenning, service på kjølesystemet og utskifting av luftfilteret . Drivstoffsystemet er også kontrollert for problemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102334.html

Previous:
Next:

Tune Ups