Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette den Tenningsinnstilling på en 351 Cleveland

Ford debuterte 351 Cleveland motor i 1970, og det ble raskt en av Fords mest populære små-blokk V8. Den 351 er tenningssystem var enkel etter dagens standarder, avhengig hovedsak på en spole og en distributør. Som alle forbrenningsmotorer, må 351 er tennplugger tenne luft /drivstoffblandingen på de riktige tidsintervaller. Timing denne motoren er en enkel oppgave på grunn av sin enkle konstruksjon og fordi fordeleren er lett tilgjengelige ved fronten av motoren. Du trenger
Deep socket
Stikknøkkel
Chalk
Engine spesifikasjoner brukerveiledningen (hvis høy ytelse modell)
Distributør skiftenøkkel
Timing lys
Vis mer Instruksjoner
en

Fest en dyp kontakten som er koblet til en pipenøkkel på én bolt som ligger i sentrum av vibrasjon demper, og roter deretter bolten i klokkens retning til de nummererte linjer på kanten av dampener er synlige.
2

Scribe et merke over tallet "6" på kanten av vibrasjon demper, ved hjelp av kritt. Merk at de sjeldne, høy ytelse 351 Cleveland motorer bruker forskjellige timing poeng, så ta kontakt med motorens spesifikasjoner brukerhåndboken.
3

Løsne enkelt bolt i bunnen av distributøren med en distributør skiftenøkkel . Bolten er plassert der distributøren går inn i toppen av inntak manifold.
4

Klem timing lys sorte alligator klipp til batteriets negative.
5

Clip den timing lys røde alligator klipp til den positive batteriet innlegget.
6

Klem timing lys tredje ledning hvor som helst langs lengden av tennpluggen, som festes til tennpluggen på forsiden av passasjerens side av motoren.
7

Finn metall timing pekeren like over kritt mark, på kanten av vibrasjon demper.
8

Start motoren og sikt timing lys i vibrasjon demper.
9

Trekk timing lysets trigger for å aktivere lyset. Hver gang lyset blinker, tennplugg ledning at timingen lyset er festet til branner, noe som resulterer i en strobe effekt. Kritt mark skal stemme overens med timingen pekeren. Rotere distributør i begge retninger for å flytte mark, og slå av motoren når merkene justere, stramme distributørens bolt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102414.html

Previous:
Next:

Tune Ups