Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik fjerner en Fuel Filter i en 1996 Ford Ranger

The drivstoffilter fjerningen på 1996 Ford Ranger er en enkel jobb når du er ferdig med de riktige verktøyene. Drivstoff filteret er den viktigste komponenten i drivstoffet renseprosessen. Drivstoffilteret filtrerer ut sedimenter i drivstoff før drivstoff får til motoren, fangst sedimentene i filteret før det er på tide å skifte dieselfilter. Du kan bytte dieselfilter på 1996 Ford Ranger i ca 30 minutter. Du trenger
Fluid fange pan
Ratchet
Socket satt
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skru av bensinlokket fra gasstanken å avlaste drivstoff press fra drivstoffilter.
2

Finn drivstoffilter under sjåførens side av lastebilen. Drivstoff filteret er festet til rammen skinnen under sjåførens side førerhuset. Drivstoffilteret er festet til en monteringsbrakett som er festet til rammen rail.
3

Skyv væske fange fat under dieselfilter å fange overflødig brennstoff. Det vil være en liten mengde drivstoff som vil komme ut av drivstoff linjer og filter.
4

Fjern boltene som holder braketten til rammen rail, ved hjelp av en skralle og en socket.
5

Løsne klemmen som holder drivstoffilter til monteringsbraketten med en flat skrutrekker. Skyv hele monteringsbrakett tilbake, over Drivstoffslangene, slik at du kan komme til drivstofflinje kontaktene på drivstoffilter.
6

Skyv den flate tuppen av skrutrekkeren under toppen plast klemmene som holder drivstoffslangen til drivstoffilter. Plasten klemmene er på toppen av drivstoffslangen og klippene låse drivstoffslanger på brennstofffilter porter. Forsiktig lirke opp på klippen før klippet utgivelser fra drivstoffilteret tilkobling. Deretter trekker linjene av drivstoffilteret. Gjør dette på begge sider av drivstoffilter.
7

Skyv gamle filteret rett ut av festebraketten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102324.html

Previous:
Next:

Tune Ups