Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Fuel Filter på en 2005 Ford Taurus

The drivstoff filter erstatning prosessen på 2005 Ford Taurus er relativt enkelt å gjøre. Drivstoff filter på 2005 Ford Taurus filtrerer ut sedimentene som er innsiden av drivstoff ved å fange sedimentene på innsiden av filteret. Da filteret frigjør drivstoff inn i drivstoffledningen og inn i motoren. Du kan bytte dieselfilter på 2005 Ford Taurus selv i ca 45 minutter. Du trenger
Bil jack
Jack står
Flat skrutrekker
Drensvannsoppsamler
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
1

Skru av bensinlokket fra motoren for å avlaste drivstoff press fra drivstoffilter.
2

Jack baksiden av bilen opp og plassere bukker jevnt under bakakselen på bilen. Sørg for at de bukker er sikkert under bakakselen.
3

Finn drivstoffilter nær venstre bakhjul. Drivstoffilteret er festet til passasjersiden frame rail rett foran venstre bakhjul.
4

Skyv nedover med flat skrutrekker på plast klipp som er låsing drivstoffslanger bort på drivstoff filtrere. Plastklemmene er på forsiden av dieselfilter der drivstoff linjen går inn i drivstoffilteret. Skyv plastklemmen fremover med flat skrutrekker til drivstoffet linjen låser opp fra plast klippet på drivstoffilter. Du kan også ta fingrene og klem plastklemmen sammen for å låse opp drivstoff linje fra plast klippet. Skyv deretter drivstoff linje rett ut av drivstoff linjen tube. Gjør dette til både drivstoff linjer.
5

Sett avtappingspannen under drivstoffilteret slik at overflødig drivstoff fra drivstoffslanger kan kjøre inn i avtappingspannen. Det vil bare være en liten bit av drivstoff som er i drivstoff linjen og drivstoffilteret.
6

Skru den viktigste klemmen som holder drivstoffilter til rammen skinnen med flat skrutrekker. Slå klemmen mot klokken for å løsne klemmen. Så bare skyver drivstoff filtrere ut av klemmen.
7

Skyv den nye drivstoffilteret i klemmen med strømmen pil som peker mot motoren og bort fra gasstanken. Pilen som representerer retning av drivstoff.
8

Stram den viktigste klemmen ned over drivstoffilter med flat skrutrekker, slik at drivstoff filteret er festet til rammen rail.

9

Skyv drivstoff linjer rett inn i "inntaket" og "Outlet" rør av drivstoff filter til du føler deg låse drivstoff linjer på de nye klips på nytt drivstoffilter. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoffslangen til å sørge for at de drivstoffslanger er låst på plass.
10

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken. Deretter slår du på tenningen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter. Deretter dra motoren rundt. Kontroller også drivstoffilteret og drivstoff linjer mens motoren er i gang. Slå av motoren.
11

Jack bilen opp og fjerne bilen knekt. La jack ned og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102325.html

Previous:
Next:

Tune Ups