Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte EGR Ventil på en Honda Odyssey

Skifte eksosgassen resirkulering (EGR) ventilen på Honda Odyssey er en jobb som kan være ferdig i ca 15 minutter. EGR Ventilen er konstruert for å gjenvinne de brukte gasser tilbake inn i motoren for å brenne så mye av utslippene som mulig. EGR ventilen på Honda Odyssey er koblet til baksiden av motoren ved siden av brannmuren. Du kan erstatte EGR ventilen selv, slik at du sparer tid og penger det ville koste å ha en mekaniker Bytt ut ventilen for deg. Du trenger
Stikknøkkel satt
Sparkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Honda Odyssey inntaksmanifold dekselet fra toppen av motoren, ved hjelp en pipenøkkel til å løsne boltene. Sett lokket ut av veien.
2

Finn EGR ventil mellom inntak manifold og brannmuren nær toppen av motoren. EGR ventilen er en rund, metall sylinder med en gummi vakuum slange koblet til sin side port.
3

Fjern gummi utslipp slangen fra EGR ventil port for hånd. Fjern EGR ventilen fra inntaket manifold ved å løsne boltene med en pipenøkkel og ta ventilen fra motorrommet.
4

Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester der EGR ventilen kobles til toppen av inntak manifold med en sparkel. Vær forsiktig så du ikke får noen pakningsrester inne i inntaket manifold.
5

Plasser den nye EGR ventil med en ny pakning på inntaket manifold og sikker ventilen med bolter. Sett på gummi vakuum slangen til EGR ventil side port for hånd.
6

Sett inntak manifold dekke tilbake på toppen av inntak manifold og fest den med skruer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102477.html

Previous:
Next:

Tune Ups