Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan lage Min Honda Elite Scooter Go Faster

Gjør din Honda Elite raskere ved å ta en av flere viktige mekaniske komponenter i scooter som sin luftstrøm, eksos, luftmotstanden og drivreim begrensning. Ved å gjøre endringer på disse komponentene eller ved å installere etter-markedet produkter, kan du kutte ned på mekanisk ineffektivitet og øke Elite samlede hastigheten med opp til 10 eller så miles per time. Instruksjoner
en

bore hull i din Elite inntak eller fjerne inntaket helt, for å øke luftstrømmen inn motoren din. Inntaket er den svart, plast del på venstre side av scooteren din ovenfor boksen (variator system) som din kickstart er festet. Inntaket festes til Elite variator med to bolter, og sikrer under din bakhjulet godt med en eneste bolt.
2

Bytt ut din scooter skjerf å fjerne overflødig røyk buildup i motoren din. Enten fjerne Eite sin lyddemper helt eller erstatte den med en mer effektiv lyddemper fra en scooter og motorsykkel forhandler. Lyddemperen festes til Elite sitt eksossystem av en festeklammeren og tre bolter i bunnen av lyddemperen. Løsne festet og skru til boltene for å fjerne lyddemperen.
3

Installer en frontrute eller kortstråplate til forsiden av scooter for å lindre luftmotstand og drag. Fjern minimal estetisk panel fra forsiden av Elite din og deretter legge ettermarkedet frontruten ved enten å skru den inn i hullene igjen ved å fjerne den estetiske panel eller ved å feste og klippe det til dine styret.
4

Fjern begrense skive fra variator systemet til derestrict din Elite. Skru omkretsen boltene og deretter trekke den fremre trinse hjulet for å åpne opp variator system. Under dette hjulet, vil du se en liten skive som begrenser Elite drivrem. Trekk denne vaskemaskinen av og sette variator sammen igjen for å derestrict din scooter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102596.html

Previous:
Next:

Tune Ups