Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette en ABA Tenningsinnstilling

The ABA Motoren var en 2,0-liters motor produsert av Volkswagen for Golf-modellen. 1993 Volkswagen Golf inneholdt ABA motor og hadde en tenning timing på 12 grader. Du bør sjekke tenning kontroll decal å finne riktig tenning timing for din ABA motoren hvis det er en annen år eller modell. Tenningen timing av en motor bestemmer når en gnist vil oppstå for å starte motoren. Du skal regelmessig kontrollere og justere tenning timing av ABA motor fordi timingen kan bli kastet ut fra enkle daglig kjøring. Du trenger:
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Slå Volkswagen i et område med nok plass til å jobbe på motoren din. Slå av alt tilbehør i bilen, inkludert air condition /varme og radio.
2

Plasser bremseklosser rundt hjulene for sikkerhets skyld. Sett giret i nøytral, gjelder i nødbremsen og bringe motoren til en inaktiv hastighet på 750 rpm.
3

ut av bilen og åpne panseret på bilen for å jobbe med ABA din motor.
4

Koble timing lys til batteriet ved å plassere den røde klemmen på den positive terminalen og deretter den svarte klemmen på den negative terminalen. Koble timing lys klemmer til "nummer 1" tennplugg ledning koblet til motorens topplokk og skinne i lyset på skivene koblet den viktigste veivakselen i motoren.
5

Observer timing lyset på skivene og sammenligne den grad fanen på forsiden av motoren for å sjekke gjeldende tenning timing.
6

Løsne distributør lock-down bolt som ligger ved foten av fordelingsskap med en fastnøkkel . Koble distributør vakuum slangen og koble den til den elektroniske gnist datamaskin hvis din Volkswagen har en. Bruk startkabler for å jorde forgasseren bryteren dersom Volkswagen har en.
7

Roter distributør med hånden inntil den taktmerket på trinse på linje med graden fanen på forsiden av motoren , 12 grader er riktig tenning timing for 1993 ABA motor. Ikke drive for langt unna fabrikken anbefalte tenning timing, ellers risikerer du å skade motoren din.
8

Koble distributør vakuumslangen fra den elektroniske gnist maskinen og koble den inn i fordelingsskap. Stram lock-down bolt med skiftenøkkel og fjerne startkabler fra forgasseren bryteren. Fjern timing lys fra ABA motoren og ta ut bremseklosser fra hjulene før du tar bilen tilbake til normal tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102641.html

Previous:
Next:

Tune Ups