Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte Plug Wires på en '94 Trans Am

Du bør endre tennplugg ledninger på din 1994 Pontiac Trans Am minst hver 30.000 miles, eller tidligere hvis de er skadet. Du kan kjøpe den nye plugg ledninger fra en auto deler butikken, som vil sikre at du bruker de som passer Am din Trans riktig. Bytte tennplugg ledninger er ganske grei, og gjør jobben selv vil være billigere enn å betale et verksted til å gjøre jobben. Du trenger
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Trans Am. Begynn med en tennplugg ledning og erstatte hver i sin tur til å holde ting enkelt.
2

Grip gummi støvel på ledningen og vri mens du drar opp for å fjerne det fra pluggen. Følg ledningen til den andre enden der den festes til distributøren cap og gjenta prosessen.
3

Finn nye ledningen som samsvarer med lengden på den du fjernet. Tennplugg ledninger kommer i forskjellige lengder avhengig av hvilken gnist fester de plugge til. Trykk den ene enden av ledningen på den åpne plassen på distributør cap. Sette en liten mengde av dielektrisk fett i pluggen slutten av tennpluggen. Skyv boot på tennpluggen.
4

Gjenta prosessen for hver ledning en om gangen til du erstatter dem alle. Sørg for å skifte ut den gamle ledningen med en ny ledning av samme lengde.
5

Sjekk alle ledninger for å være sikker på at hver og en er godt festet til tennpluggen og distributør cap. Lukk panseret og prøvekjørt motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102440.html

Previous:
Next:

Tune Ups