Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en Fuel Filter i en KIA Sedona

The drivstoffsystemet på Kia Sedona modell biler er utstyrt med et drivstoffilter som holder ren gass strømmer til motoren. Brenselet filteret består av en beholder og et indre filter som er bygget opp av fibre. Fibrene innsiden av beholderen fange og overtrykke hvilken som helst type av sedimenter og urenheter fra gassen. Den rene gassen strømmer så til de injektorer. Bensininnsprøytningen deretter utbetale ren gass inn i motoren. Skift ut drivstoffilteret hver 40.000 til 50.000 miles. Du trenger
Drip pan
5/8 fastnøkkel
Skiftenøkkel
19-mm fastnøkkel
Fuel filter
Vis flere instruksjoner

1

Park KIA Sedona utsiden slik at bilen vil være i et godt ventilert område. Trekk hetten låse låsen og heve panseret.
2

Skru av tanklokket fra drivstoffet halsen på drivstofftanken. Tar tanklokket ut av drivstofftanken vil fjerne alle høyt gasstrykk off av dieselfilter.
3

Finn rund sort canister drivstoff filter som er montert til sjåføren & # 039; s side brannmur. Deretter plasserer du dryppformen under KIA Sedona i det generelle området av dieselfilter.
4

Plasser 5/8 fastnøkkel på bunnen drivstoffslangen mutter. Deretter plasserer skiftenøkkel på mutteren som er bygget på bunnen av dieselfilter. Slå bunnen drivstoffilter mutteren mot urviseren mens du holder skiftenøkkel som en back up. Når drivstoff linjen mutteren er løs, løsne mutteren med fingrene. Trekk drivstoff linje ut av dieselfilter.
5

Plasser 19-mm fastnøkkelen på toppen drivstoffslangen mutter. Deretter plasserer skiftenøkkel på mutteren som er bygget inn i toppen av dieselfilter. Snu drivstoffilteret mutteren mot urviseren mens du holder skiftenøkkel som en back up. Når drivstoff linjen mutteren er løs, løsne drivstoff linje mutteren med fingrene. Trekk drivstoff linje ut av dieselfilter.
6

Løsne og ta ut drivstoffilteret brakett bolt med skiftenøkkel. Trekk drivstoff filteret ut av holderen og sette den inn i dryppformen.
7

Skyv det nye drivstoffilteret inn i braketten med 19-mm ende opp. Sett inn og stram drivstoff filter brakett bolt med skiftenøkkel.
8

Screw topp og bunn drivstoff linjer tilbake på drivstoffilter. Stram begge drivstoffslanger ned stramt med 5/8 skiftenøkkel og en 19-mm fastnøkkel. Bruk skiftenøkkel som en back up når innstramming.
9

Vri nøkkelen på fem sekunder og deretter tilbake av. Gjør dette to ganger til. Dette vil fylle det nye drivstoffilteret med gass og fjerne luft fra drivstoffsystemet. Dra motoren på den fjerde sving av nøkkelen.
10

Se over det nye drivstoffilteret for lekkasjer med motoren i gang. Slå av motoren. Skyv drypp panorere ut fra under KIA Sedona og lukket panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102441.html

Previous:
Next:

Tune Ups