Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan å finjustere Edelbrock Carberators

Classic biler og restaurerte kjøretøy kan ha en Edelbrock forgassere. Edelbrocks er populære høy ytelse forgassere som øker ytelsen og rette blandingen av luft og drivstoff. Finjustere Edelbrock forgasser for å sikre at kjøretøyet utfører riktig. Du trenger
turtelleren
Vakuummåler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren til bilen din er på sitt normal driftstemperatur .
2

Plasser overføring i parken. Sikre at kjøretøyet er i vater på et flatt underlag, i et godt opplyst og ventilert område.
3

Åpne panseret for å få tilgang til motoren. Bruk en skrutrekker til å fjerne luftfilteret, og løsne vingemutteren som fester filteret.
4

Inspiser Edelbrock forgasser å sikre choken er åpen. Du bør se forgasser er ventiler. Ventilene begrense luften mengder inne i forgasseren når du starter opp bilen. Dette fører til at drivstoffet kan bli for rik, slik at blandingen kan antennes lettere. Når du ser lukkede ventiler, er choken også stengt.
5

Koble en turtelleren til den negative siden av coilen. Turtelleren vil vise omdreininger per minutt (RPM) når motoren er å bygge under akselerasjon eller før du flytter akselerasjon.
6

Koble en vakuummåler til vakuum linjer inne i inntaket manifold.
Side 7

Start motoren, og deretter finne to justeringsskruer på forsiden av Edelbrock forgasser. En justering endrer drivstoff beløpet går inn i motoren mens den er inaktiv. Du kan stille inn justeringer for en slankere eller rikere tilstand mens brennende drivstoff.
8

Sett tomgang for å brenne på en mager tilstand. Ikke la motoren til å frese, som det ville føre til en høy mengde press for å vakuum før akselerator pumpen aktiveres.
9

Observer bilens turtelleren. Når en bil med en Edelbrock forgasser er indle, bør motoren snu på 900 RPM. Hvis måleren leser lavere enn 900, grip skrutrekker og skru til skruene med klokken inntil motoren gjør en sputtering lyd. Når du hører sputtering, skru til skruene mot klokken til støyen stilner.
10

Juster måling jetfly med en skrutrekker. Dette vil sikre at forgasseren injiserer riktig mengde drivstoff til å lage en lik mengde av vakuum trykk.
11

Press gasspedalen å rev motoren din til den når 6000 RPM. Så se på vakuum press som du ser turtelleren nål øke RPM nivåer. Din Edelbrock forgasser skal produsere nok drivstoff uten lagging eller sputtering når det mangler drivstoff.
12

Fjern både turteller og vakuummålere fra motoren, og koble sugeslangen til inntak manifold. Sett luftfilteret tilbake på forgasseren, og sikre vingemutteren.
13

Lukk hetten, og prøvekjøre bilen for å sikre finjustering er vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102633.html

Previous:
Next:

Tune Ups