Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte forfilter i en Ford 6,0 ​​

Ford lastebiler som kommer med 6,0-liters motorer har to drivstoff-filtre. Den første drivstoff filteret er det primære drivstoff filter som separerer vann og forurensninger fra brennstoff. De sekundære brennstofffilter feller noen andre sedimenter og partikler fra drivstoffet. Disse to drivstoffiltere arbeide sammen for å holde noen vann og urenheter kommer inn i motoren. Erstatte de primære og sekundære drivstoff filter mellom 40.000 og 60.000 miles. Du trenger
Drip pan
6 mm unbrakonøkkel
1/2-inch skralle
36 mm socket
New forfilter
Vis flere instruksjoner

en

Park Ford lastebil i et godt ventilert område. Gå til baksiden av lastebilen og skru av bensinlokket.
2

Slide under førersiden av Ford lastebil bak føreren ' s dør og finn drivstoffilter boliger. Dette drivstoffilter er den primære drivstoff filter for 6,0-liters motor. Drivstoffilteret boliger er montert på sjåføren side frame rail og ser ut som en rund sølv canister med elektriske linjer og drivstoff linjer som kommer ut av den ene enden. Drivstoffilteret må fjernes fra den andre enden av dieselfilter boliger.
3

Finn runde messing bunnpluggen på siden av dieselfilter boliger. Plasser drypp fat under runde messing bunnpluggen. Deretter setter du inn 6 mm unbrakonøkkel inn i sentrum av messingplugg og vri den mot klokken. Fullføre fjerningen av messingplugg fra drivstoffet filterhuset. Når vannet og gassblandinger har helt rent ut, skru messingplugg tilbake i og skru ned stramt med 6 mm unbrakonøkkel.
4

Finn hetten på den andre enden av dieselfilter bolig . Plasser dryppformen under hetten. Skru av drivstoffilteret bolig cap med 36 mm kontakten og 1/2-inch skralle. Vri lokket mot klokken for å løsne. Fullfør skru av korken med hånden.
5

Trekk hetten av slutten av dieselfilter boliger. Komme inn og vri drivstoffilter mot klokken og trekker samtidig frem til drivstoffilter kommer ut av huset. Kast drivstoffilter inn dryppformen.
6

Skyv den nye drivstoffilteret inn i huset, og vri den med klokken om lag en kvart omdreining for å sikre drivstoff filter til huset. Skift ut O-ringen på lokket med den nye ringen som følger med det nye drivstoffilteret.
7

Skru lokket inn i drivstoffilteret boliger. Stram drivstoffilter lokket ned tett med 1/2-inch skralle og en 36 mm-kontakten. Skyv drypp panorere ut fra under Ford lastebil og skru av bensinlokket på igjen.
8

Vri tenningsnøkkelen på og av fem forskjellige tider. La nøkkelen på i minst fem sekunder hver sving. Dra motoren på den sjette sving og la den gå i ca 45 sekunder å fullføre fyllingen den nye dieselfilter og å fjerne all luft fra drivstoff filter boliger og drivstoff linjer. Deretter slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102430.html

Previous:
Next:

Tune Ups