Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Fuel Filter i en Lexus LS400

The Lexus LS400 har en drivstoff filter som er ansvarlig for å holde sedimenter og partikler ut av drivstoffsystemet. Gass kan være full av alle typer sedimenter og partikler og drivstoffilter er nødvendig for å felle disse urenheter før gassen når drivstoff sprøytebrukere. Når gassen når drivstoffilteret, gass stammer gjennom fibered filter innsiden av dieselfilter boliger. Fibrene felle urenheter og frigjør ren gass til drivstoff sprøytebrukere. Drivstoffilteret for Lexus LS400 må skiftes mellom 40.000 og 50.000 miles. Du trenger
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen stikkontakter
Drip pan
Metric open-end fastnøkkel
New drivstoffilter - del # 23300-50020
Vis flere instruksjoner
en

Park Lexus LS400 i et ventilert område som utenfor. Gå til baksiden av bilen og ta av bensinlokket.
2

Se under førersiden av Lexus nær fronten av sjåføren side bakdekket og finn drivstoffilter. Drivstoff filteret er nær sjåføren side rammen av bilen. Det er også en sikkerhetsvakt under drivstoffilter.
3

Fjern boltene fra sikkerhetsvakt med 3/8-inch skralle og en 3/8-inch stasjonen socket. Trekk sikkerhetsvernet ned og plassere den på siden av bilen.
4

Plasser drypp panne under drivstoffilteret. Deretter plasserer en fastnøkkel på en av nøtter som er bygget på drivstoffilter. Slå drivstoff linje mutteren med en annen fastnøkkel mot klokken for å løsne og fjerne drivstoff linje fra drivstoffilter mens du holder den andre skiftenøkkel som en back-up. Gjør dette til både drivstoff linjer. Trekk Drivstoffslangene ut av dieselfilter.
5

Fjern de to små nøtter fra drivstoffilter brakett med 3/8-inch skralle og socket. Deretter trekker drivstoff filteret ut av holderen og sette den inn i dryppformen.
6

Sett det nye drivstoffilteret inn i braketten med strømmen pilen peker mot fronten av Lexus LS400. Pilen som er stemplet på siden av dieselfilter.
7

Plasser braketten tilbake over drivstoffilteret og skru de to mutrene tilbake på. Stram mutterne ned stramme med skralle og socket.
8

Screw både drivstoff linjer inn drivstoffilteret porter. Stram drivstofflinje nøtter med fastnøkkel mens du holder drivstoffilteret nøtter med en annen fastnøkkel som en back-up. Når drivstoffslanger er stramt, skyv dryppformen ut fra under Lexus LS400.
9

Vri nøkkelen til &Quot; På &Quot; stillingen i fem sekunder og deretter tilbake av. Gjør dette tre ganger på rad. Dra motoren på den fjerde tenningsnøkkelen. Denne prosessen kalles priming drivstoffilteret med gass. Mens motoren er i gang, inspisere drivstoff filter for eventuelle lekkasjer. Deretter slå av motoren.
10

Plasser sikkerhetsvakt tilbake over dieselfilter og skru mutterne på. Stram mutterne ned stramme med 3/8-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102431.html

Previous:
Next:

Tune Ups