Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte Tennplugger i en 2005 Dodge Grand Caravan

The 2005 Dodge Grand Caravan bruker en distributør-mindre tenning med sparkplug ledninger som går fra en coil pakke direkte til pluggene selv. Endre tennplugger påvirkes ikke av forskjellen fra den gamle stil systemer, men du fortsatt må jobbe en sylinder av gangen slik at du ikke blander opp ledninger og endre avfyring orden i systemet. Caravan tennplugger er tilgjengelig på en auto deler butikken eller en forhandler, og endre dem er ikke vanskelig. Du trenger
Wrench sett
Socket satt
Sparkplug socket
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra den negative innlegget av batteriet. Bruk en skiftenøkkel eller socket og skralle for å løsne bolten og fjern kabelen, sette den til side der det ikke kan falle tilbake mot batteriet.
2

Start med en tennplugg, og ta av tennplugg ledningen fra pluggen. Ta tak i ledningen ved oppstart og vri det litt som du trekke den av pluggen. Ikke dra i ledningen selv eller du vil skade den.
3

Ta ut tennpluggen fra topplokket med en tennplugg socket og skralle. Drei pluggen mot klokken til den er fri fra trådene og løft den ut av hodet. Kast den gamle tennpluggen.
4

Sett den nye tennpluggen inn i topplokket og vri den med klokken for hånd før det begynner i trådene. Dette bidrar til å sikre at du ikke krysser-træ tennplugg eller topplokk. Stram tennpluggen med en stuss og skralle til den sitter godt, og slå den ¼ omdreining.
5

Plasser en liten mengde dielektriske fett inn i tennplugg ledning boot og installere kabelen på pluggen. Fettet vil holde fuktigheten ute og gjøre det lettere å fjerne pluggene i fremtiden.
6

Flytte til neste tennplugg og gjenta prosessen til du har endret alle seks tennplugger. Installere den negative batterikabelen på minuspolen. Bruk en skiftenøkkel eller socket og skralle å stramme festebolten.
7

Start Caravan og kontroller at motoren går som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102308.html

Previous:
Next:

Tune Ups