Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Rear Oxygen Sensor på en Integra

Bytte ut den bakre oksygen sensoren i Acura er litt mer komplisert enn noen biler. Men kan hvis du vet hvor du skal lete og hvordan du får tilgang til sensor og ledningsnett, og erstatte den sensoren gjøres med letthet hjemme. Oksygen sensorer spille en viktig rolle i hvordan bilen går. Hvis sensoren er defekt bilen vil ofte kjøre rike, som betyr luft til drivstoff forholdet at motoren er så avhengig av har for mye drivstoff i det. Hvis O2 sensoren ikke fungerer, ikke datamaskinen vet at blandingen er slått av og kan ikke justere for det, forlater bilen fusker eller nølende under akselerasjon. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
Oxygen sensor socket
Vis flere instruksjoner
en

Slide passasjerens forsete alle veien videre i din Integra. Trekk teppet tilbake og finne ledningsnettet kontakten for ned strømmen O2 sensor. Trekk ut kontakten ved å trykke inn låsetappen på siden av kontakten og trekke de to halvdelene fra hverandre.
2

Plasser en jekk under bilen og heve det høyt nok til å arbeide under. Plasser en bukker under bilen for å støtte den deretter fjerne jack.
3

Finn festeboltene på eksos varmeskjoldet rett under passasjersetet. Fjern boltene med en stuss og skralle. Det er sju bolter som trenger å komme ut. Slipp varmeskjoldet ned og sett den til side for nå.
4

Finn oksygen sensor ledningsnettet over eksos og trekk ledningen og maljen gjennom gulvet styret. Kontakten vil gli rett gjennom gulvet bord etter pakningen er ute av hullet.
5

Fjern O2 sensor fra eksosrøret med en skralle og O2 sensor socket. Slå sensoren mot klokken til den er fri for røret, og deretter fjerne den fra bilen.
6

Installer den nye O2 sensoren i eksosrøret og vri den med klokken til den sitter. Stram sensoren til 33 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Skyv kontakten og ledningsnettet fra den nye sensoren inn i hullet i gulvet styret og skyv maljen på ledningsnettet inn i hull. Plasser varmeskjoldet på eksosrøret og installere de sju festeskruene. Trekk til boltene til 7,5 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Hev bilen med en jekk og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken og farten inne passasjerens kupé.
9

Plug ledningsnettet inn i kontakten på bilen, og pass på at de to halvdelene låses sammen. Skyv teppet ned over ledningene og skyv passasjersetet tilbake til ønsket posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102285.html

Previous:
Next:

Tune Ups