Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Tegn på at en bil trenger en Melodi

Biler har en måte å fortelle oss når en melodi er nødvendig. Vanligvis er det tegn for å gjøre deg oppmerksom på at det er en endring i bilens oppførsel. Nøkkelen til å unngå kostbare reparasjoner er å gjenkjenne disse tidlige tegn, og korrigere dem umiddelbart. Det er viktig at du vet hvordan bilen fungerer, slik at du raskt kan identifisere skiltene til en melodi. Styring
p Hvis du opplever en pipende lyd når du dreier på rattet, kan dette være et tegn på lav servostyring væske nivå. Sjekk peilepinnen å se du må legge mer væske til riktig nivå. Hvis det er en sliping lyd eller stivhet ved dreiing av hjulet, ta bilen til en mekaniker umiddelbart. Servostyring væske nivå bør kontrolleres regelmessig, spesielt hvis du kjører lange avstander. Hvis nivået er uvanlig lav, sjekk under bilen etter tegn på lekkasje.
Engine

Noen tegn kan tyde på at bilens motor må sjekkes av en sertifisert mekaniker. Noen av de vanligste tegnene på motorproblemer er vanskeligheter når du prøver å starte bilen, forblir "Check Engine" light tent på dashbordet, dårlig akselerasjon, drøye ut eller dårlig drivstofføkonomi. (Se referanse 1 under "Engine"-delen)
Bremser

bremsevæske bør toppet av som en del av en melodi. Bremsevæske beholderen har et minimum og maksimum nivå mark. Væsken bør ikke være lavere enn minstemålet. Det anbefalte nivået bør være så nær det maksimale mark som mulig. Noen ganger når bremsevæske er lav, er det en indikasjon på at det er en lekkasje i bremsesystemet eller bremseklossene er slitt.
Transmission

Når en overføring trenger en melodi, kan du oppleve en rekke faresignaler. Noen tegn kan tyde på at kommunikasjonen ikke fungerte eller noe som lett kan fikses. Noen varselsignaler er en forsinkelse når skifter fra nøytral til å kjøre, en brå rykk ved giring mellom tannhjul eller du kan ikke være i stand til å skifte gir under normal akselerasjon. (Se referanse 1 under "Transmission"-delen)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102437.html

Previous:
Next:

Tune Ups