Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan bytt tennplugger på en Pontiac Montana

The Pontiac Montana debuterte i 1999 som en omdøpt versjon av Pontiac Trans Sport. Selges før 2006, er hver modell år Montana utstyrt med en 3,4-liters V6-motor. Kjøp plugger for din Montana til enhver auto-deler forhandler. Sjekk med de delene telleren medarbeidere til å kjøpe de riktige plugger for van din. Velg tennplugger som selges ferdig gapped å unngå å måtte gap hver plugg før installasjonen. Du trenger
Wrench satt
Spark-stikkontakt
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Montana og fjerne den negative batterikabelen fra batteriet terminalen med en skiftenøkkel. Fest kabelen bort fra batteriet.
2

Finn tennpluggene på motoren. Det er tre plugger på hver side av V-6 motor i Montana. Pluggene er plassert under ventil dekker og ha en ledning med en støvel som er koblet til toppen. Velg en plugin til å begynne med, og sørg for å huske hvor du startet.
3

tak i gummi støvel på slutten av tennpluggen. Vri støvelen litt og trekk den rett opp av pluggen. La den motsatte enden av ledningen intakt. Ta ut tennpluggen med en tennplugg socket og skralle. Kast den gamle tennpluggen.
4

tråden en ny tennplugg i hullet for hånd, vri den med klokken. Trekk til pluggen med en tennplugg socket og skralle til den sitter godt. Drei pluggen en kvart omdreining ekstra for å sikre det.
5

Sett en ert størrelse mengde dielektriske fett inne i gummistøvel på tennplugg ledning. Skyv boot på pluggen. Vri støvelen litt om nødvendig til den låses på plass. Gjenta prosessen på hver gjenværende støpselet før du har endret dem alle.
6

Skru den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Lukk panseret og test-kjøre motoren din Montana.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102417.html

Previous:
Next:

Tune Ups