Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer tennplugger på en 2002 Mercury Cougar

Skifte tennplugger i 2002 Mercury Cougar kan forbedre drivstofføkonomien og resultatene av bilen. Tennpluggene er plassert på midten av topplokk på toppen av motoren i Cougar. De har tennplugg ledninger knyttet til dem som kjører til distributøren eller spole pakker. Montering av nye plugger krever bruk av en Plugghetter. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
Extension bar
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Cougar og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern monteringsbolten fra kabelenden med en skiftenøkkel og fjerne den negative batterikabelen fra batteriet. Isoler kabelen mens du arbeider.
2

Finn de tennpluggen støvler på toppen av motoren. Velg en å starte med og fjerne det fra tennpluggen, ved hjelp av en vridende bevegelse som du trekker det rett av pluggen.
3

Fjern tennpluggen fra hodet ved hjelp av en tennplugg socket, skralle og utvidelse bar. Vri skralle mot klokken til tennpluggen er fri for tråder, og løft stikkontakten og koble ut av hullet. Kast den gamle pluggen.
4

Sett inn en ny tennplugg i Plugghetter og senk den ned i hullet. Forsiktig justere pluggen slik at det tråder rett inn i hullet. Hvis det er noen motstand, stopp. Tilbakestille pluggen og prøv igjen. (Tverrgjenging hullene i hodet vil resultere i en svært kostbar reparasjon regningen.)
5

Slå tennpluggen klokken med den kontakten, skralle og utvidelse til den sitter godt, og slå den 1 /4 omdreining. Skyv tennpluggen boot på den nye pluggen til den klikker på plass. Flytt til neste plugg og gjenta prosessen, fortsetter gjennom alle fire plugger.
6

Installer negative batteriet kabelen på batteriet, og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å sikre at det kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102387.html

Previous:
Next:

Tune Ups