Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en Dodge Charger

The Dodge Charger er en sports sedan fra Chrysler. Som alle biler, krever Dodge Charger regelmessig service for å opprettholde optimal ytelse og øke levetiden. Dodge Charger Maintenance Manual anbefaler en vanlig tune up starter på 12.000 miles, og igjen ved hver 12 000 kilometer intervall. Utføre din egen melodi opp gir deg presis kontroll over hvordan jobben er gjort og materialene som brukes. Du trenger
to knekter
fire bukker
Lug-nut wrench
Motor olje
oljefilter
Air filter
Boot sel
Tie rod ender
bremsebelegg
Air conditioner filter
Ratchet
Socket satt
Pan
Oil skiftenøkkel
trakt
Vis flere instruksjoner
1

Åpne Charger hette. Fjern plastdekselet fra luftfilteret ved å frigjøre krokene. Skyv luftfilteret av luftslangen og skyv en ny en på plass. Fest plastdekselet og fest med krokene.
2

Kontroller klimaanlegget filter. Hvis laderen er klimaanlegg er varmere enn vanlig, eller om luftfilteret er skitten eller dekket av støv, bytte ut filteret ved å løfte den ut og sette inn en ny en i stedet. Lukk panseret.
3

Løsne mutrene på alle fire dekk ved hjelp av en hjulmutternøkkel slik at nøtter kan fjernes for hånd før oppjekking Charger.
4

Jekk opp fronten av Dodge Charger med den oppjekkbare som fulgte med bilen. Place bukker under rammen av Charger
5

Crawl under Charger og identifisere bunnpannen;. Det er firkantet og har en eneste bolt i den ene enden. Bruk en skralle og socket å fjerne bolten fra bunnpannen. Fange opp oljen i en panne. Sett kjelen til side etter at oljen er tappet. Fjern oljefilteret ved å skyve oljen skiftenøkkel over det og vri nøkkelen mot klokken. Sett det gamle filteret til side. Skru det nye filteret på plass og hånd-stramme det, vær forsiktig så du ikke å kryss-træ filter. Bruk olje fastnøkkel til å skru den resten av veien. Skru bolten og skiven tidligere fjernet fra bunnpannen tilbake på plass. Stram med en skralle og socket.
6

krype ut fra under Charger. Åpne panseret. Skru av oljelokket og sted en trakt i åpningen. Hell tre liter motorolje inn i trakten. Fjern peilepinnen og kontroller oljenivået. Tilsett mer olje om nødvendig til oljenivået på pinnen er i "Full" rekkevidde. Fjern trakten og erstatte olje cap. Lukk panseret.
7

Inspiser front-end suspensjon ved å krype under den fremre enden av laderen. Identifiser tie rod slutter og undersøke dem for sprekker, bøyer eller andre feil. Bytt dem hvis noen problemer identifiseres. Identifiser boot sel. Skift boot sel om de er sprukket. Spore bremseslanger opp fra kalipperne og se etter eventuelle sprekker, hakk eller andre problemer. Sett på fôr hvis noen problemer er funnet. Identifiser CV joint bak hjulet og kontroller for pauser eller lekkasjer. Skift cv ledd hvis noen problemer er funnet.
8

Crawl under baksiden av laderen. Inspisere eksosanlegget for eventuelle problemer. Sveise noen hull funnet, stram eventuelle løse bolter og nøytralisere eventuelle rustflekker før korrosjon spiser gjennom metall. Lett banke på katalysatoren og lytt etter en rallende lyd, som betyr at katalysatoren er dårlig og må byttes ut.
9

Jekk opp bak på bilen med en annen jekk. Place bukker under den bakre rammen av den lader slik at kjøretøyet hviler jevnt på fire bukker. Skru til mutrene for hånd og setter dem til side. Fjern de fremre og bakre dekk på den ene siden av laderen. Plasser bakhjulet på forakselen og forhjulet på den bakre aksel. Gjenta denne prosessen med motsatt side. Bytt til hjulmutrene og hånd-stram dem. Fjern de bakre bukker og senke de bakre knekt slik at dekkene er på bakken. Fjern foran bukker og senke foran knekt. Trekke til mutrene ved hjelp av en hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102458.html

Previous:
Next:

Tune Ups