Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Produkter for å forbedre KM på 2008 Ford Super Dutys

The 2008 Ford Super Duty kom i en rekke modeller med flere alternativer, inkludert den F250, F350 og F450 tilgjengelig i en bensin-eller dieselmotor. Med gasspriser øker, er det viktig å øke gass kjørelengde så mye som mulig. Grunnleggende om økende kjørelengde er å øke luftinntaket, lavere friksjon og dra av kjøretøyet, og øke gnist ytelse. Du har flere alternativer for å oppnå dette. Inntak

Økende luftinntaket reduserer mengden drivstoff som trengs for å drive bilen. K & N luftfiltre bruk oljesmurte luftfiltre som reduserer mengden av materiale mellom inntakskammeret og motoren slik at for en sterkere og renere luft. Tørre varianter av andre produsenter opererer på samme måte. Et slikt filter gir også mulighet for en kald luft inntak. Kald luft inntak fjerner inntak slangen og bolig, og i utgangspunktet setter luftfilteret direkte inn i flyten av luft mens du kjører, øker mengden luft bilen mottar.
Spark Options

En sekssylindret eller åtte-sylindrede opererer på standard tennplugger lider flere misfires enn gjør en firesylindret. Platina plugger minske forekomsten av misfires i motoren. For en seks-sylindret, bruk en split-eller dual-head platina plugg og for en åtte-sylinder, bruker en quad-head platina plugg. Den dual-og quad-head plugger tilby en mer stabil og kraftig lysbue som reduserer feiltenning og forbedrer drivstofføkonomien med opptil 10 prosent. Uheldigvis dieselmotorer bruke varme i stedet for gnist for å antenne drivstoffet. Når det gjelder diesel, ved hjelp av små mengder av bio-diesel øker motorens ytelse.
Olje-og Tune-ups

Holde opp med din vedlikeholdsplan holder bilen kjører på optimale forhold. I en tune-up, sjekker lufttrykk og mønsterdybde slitasje på dekk, fjæring, væskenivåer og renslighet og ledningsnett seletøy holder deg underrettet om noe som trenger oppmerksomhet. Når hjuloppheng, dekk, og væsker er i toppform, kjører bilen smidigere og med mindre luftmotstand, noe som gir høyere kjørelengde. Ved hjelp av en syntetisk eller syntetisk oljeblanding opprettholder bedre smøring, og du får kjørelengde når stemplene kjøre glatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102516.html

Previous:
Next:

Tune Ups