Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva gjør en bil Tune Up Mean ?

Bil motorer har en tendens til å forverres over tid med konstant bruk , så mange bileiere må ha sine biler vedlikeholdes slik at de fortsette å jobbe effektivt. Dette vedlikeholdet kalles en tune- up , men begrepet kan være uklart . Identifikasjon

En typisk tune- up vil erstatte elementer som luftfiltre, distributør poeng, distributøren cap og tennplugger . Mekanikeren jobber på bilen vil også gjøre konkrete justeringer av elementer som tenning timing.
Usage

Begrepet "tune -up" var vanlig med biler laget før innebygde datamaskiner . Disse datamaskinene kan automatisk gjøre de nødvendige justeringer av motoren. Dermed er det mindre behov for mekanikere å justere motoren for hånd .
Misforståelser

Fordi begrepet falt ut av vanlig bruk, på de fleste butikker en bileieren vil ikke få alt han ønsker ved å be om en generell tune- up . Butikken vil spørre hvilke konkrete elementer må kontrolleres , og det er opp til bileieren å vite hvilke deler trenger å bli sett på eller erstattes. Bilen manualen vil vanligvis ha erstatning anbefalinger basert på miles bilen har satt på siden delen ble installert .
Fordeler

Regelmessig vedlikehold av en bilmotor ikke bare bidrar til at bilen arbeide effektivt , men bør også unngå potensielle problemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102496.html

Previous:
Next:

Tune Ups