Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Gå Ford Sonder at forstyrrelser Engines?

Regelmessig utskifting av timing belte fungerer som en av de viktigste forebyggende vedlikehold tiltak kalt for ved mange moderne bilprodusenter. Dette beltet, plassert inne i motoren, kontrollerer når inntaks-og eksosventilene åpne i forhold til bevegelsen av stemplene. Regelmessig utskifting, mens det er dyrt, spiller en spesielt viktig rolle hvis motoren har en forstyrrelse design, som gjør noen Ford prober. Interferens Motorer

Den viktigste forskjellen mellom forstyrrelser og ikke-innblanding motorene ligger i ventilklaring. I en forstyrrelse design, innsugningsventilene åpne bredere og prosjektet lenger inn i forbrenningskammeret mens åpen. Dette større gap tillater luften å gå inn i kammeret raskere.
Fordeler

Fordelen med en innblanding utforming ligger i det faktum at det skaper en mer effektiv lufttilførsel system. Denne effektiviteten i sin tur genererer mer kraft med en mindre motor, redusere bilens vekt og produksjonskostnader.
Ulemper

Du må endre gummi timing belte på noen motor med en overliggende kamaksler design på planlagte intervaller for å hindre uventet sammenbrudd. Beltet kontrollerer tiden for ventilen åpnes og lukkes i forhold til stempelet syklus. Det beltet i et inngrep motor pauser, vil stempler kolliderer med ventiler, noe som resulterer i flere tusen dollar i reparasjonskostnader.
Ford Probe

Ford solgte Probe fra 1989 til 1997 med flere forskjellige fire-og sekssylindrede motorer, hvorav noen er interferens-type motorer. For å avgjøre om en bestemt Probe har en forstyrrelse motor, ta kontakt med en elektronisk ressurs (se lenker i delen Referanser). For eksempel, i henhold til Gates Rubber Company (se Ressurser), både de fire-og sekssylindrede motorer i 1994 Sonder er forstyrrelser typer, mens bare den firesylindrede motoren er en forstyrrelse design i 1992 årsmodell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102617.html

Previous:
Next:

Tune Ups