Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er gjort for å My Volkswagen Beetle på 45.000 Mile service ?

Rutinemessig vedlikehold av bil omfatter en rekke oljeskift , dekk rotasjoner og inspeksjoner som oppstår gjennom hele levetiden til bilen din . Den 45000 -mile -tjenesten er en generell inspeksjon og tune- up som gir din Volkswagen Beetle basen det er behov for de neste 45.000 miles . Identifikasjon

45 000 -mile tjeneste begynner vanligvis med en generell inspeksjon av Beetle din . Mekanikeren vil sjekke bilens motor og understell for eventuelle problemer som kan ha oppstått i løpet av de siste par tusen miles bruk. Tjenesten omfatter vanligvis et oljeskift og bytte av en rekke filtre, inkludert luftfilter, oljefilter og hytta luftfilteret.
Egenskaper

mekaniker vil også inspisere Beetle er slanger for lekkasjer . Bremseklossene vil bli sjekket for slitasje , og noen mekanikere vil utføre et dekk rotasjon . De fleste butikker konkludere med et dekk - press sjekk og vil fylle opp brems, overføring og frontruten vaskemaskin væske.
Time Frame

45 000 -mile tjeneste faller under kategorien av planlagt vedlikehold , så selv om VW Beetle er i perfekt stand , bør du likevel ta det med til butikken når den treffer 45.000 miles for å ha tjenesten utført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102505.html

Previous:
Next:

Tune Ups