Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik starter en TDI Diesel i vinter

Diesel motorer har et rykte for å handle opp i kaldt vær, selv TDI dieselmotorer. Som en generell regel, dieselmotorer er vanskeligere å starte når den er kald enn bensinmotorer. Når du starter din dieselmotor i kaldt vær vurdere slike ting som kvaliteten på diesel drivstoff brukes til å drive motoren din, styrken på batteriet og temperaturen i motoren din på det punktet av forbrenning hvor motoren slås av drivstoff til makten. Instruksjoner
en

Hold bilen i garasjen over natten. Selv den minste temperatur gevinst fra å holde din diesel bil i garasjen vil hjelpe motoren til å starte i morgen.
2

Visit bensinstasjoner som brukes jevnlig, så de underjordiske tanker av disse stasjonene vil være nylig fylt med "vinter" diesel. Mer fjerntliggende stasjoner kan fortsatt ha "sommer" diesel, som tykner i kaldt vær. Fylle bilen med diesel fra de riktige stedene kan hjelpe deg å starte bilen i kaldt vær.
3

Lad batteriet når du føler en kuldeperiode treffe. Batteriet utfører mindre effektivt i kaldt vær, så det krever mer kraft til å kjøre. Dessuten er olje fortykket av kulden, slik at motoren til å kreve mer makt til å skru, kraft som er gitt av batteriet.
4

La glødepluggen til lys. Alle dieselmotorene har en glow-plug system for å varme poenget med forbrenningen i motoren. Gi glødepluggene nødvendig tid til å varme opp før du prøver å starte motoren. Dette gjøres ved å vri nøkkelen ett hakk for å starte elektronikk, men ikke motoren. Start motoren når glød lyset har vært på i ca 10 sekunder.
5

Tjenesten bilen før vinteren kommer. Det finnes pakninger, temperatur målere og varsellys som er avgjørende i å oppdage og advare deg om problemer knyttet til det kalde været. Du må sørge for at bilen er i topp stand vei inn i vinteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102504.html

Previous:
Next:

Tune Ups