Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre Spark Plug Wires på en Ford Explorer

The Ford Explorer har flere forskjellige motor alternativer tilgjengelig, men uansett hva motoren er i din, er prosessen med å endre tennplugg ledninger på Explorer din det samme. Tennplugg ledninger er kritiske til driften av tenningssystemet som de bærer den elektriske ladningen fra distributør eller spole pakke til tennpluggene. En defekt ledning vil gi et fall i spenning eller ikke kan levere noe, slik at pluggen å skyte med en svak gnist eller ikke brann i det hele tatt. Hvis du mistenker at ledningene defekt, erstatte dem med en ny, høy kvalitet sett med ledninger. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Explorer og finn negative batteriet kabelen på batteri terminal . Det er en stor minussymbol på batteriet som angir den negative stolpe eller terminal. Løsne bolten på den negative enden av kabelen, og deretter fjerne kabelen fra batteriet. Isoler kabelenden å unngå det ved et uhell energigivende tenningen mens du arbeider.
2

Finn tennplugg ledninger på motoren. Eldre modeller som har en fordeler vil ha ledninger som går fra den og tilkobling til tennpluggene i den andre enden. Nyere modeller har en coil pakke og ingen distributør. Disse systemene har tennplugg ledninger som går fra viklingslaget direkte til tennpluggene.
3

Velg den første tennplugg ledning å endre. Det spiller egentlig ingen rolle hvor du skal begynne, men ikke ta av mer enn én ledning om gangen. Hvis du blander opp plasseringen av ledningene, vil motoren ikke kjøres riktig, hvis i det hele tatt.
4

Grip tennpluggen på støvelen på distributøren eller spole pack. Vri det litt som du trekker rett utenfor terminalen. Ikke dra i ledningen eller du kan rippe ledningen ut av bagasjerommet. Følg ledningen ned til den motsatte enden og, igjen, vri og trekke fra bagasjerommet for å fjerne ledningen fra tennpluggen.
5

Legg den gamle tennpluggen rett ut på bakken eller en arbeidsbenk . Matche lengden av den gamle pluggen ledningen til en av samme lengde i det nye settet, og deretter kaste den gamle ledningen.
6

Installer den nye ledningen ved å plassere en liten mengde dielektrisk fett i hver av støvlene på slutten av ledninger og deretter skyve ledningen til tennpluggen til den klikker på plass. Trekke kabelen opp til distributøren eller spole tilbake og skyv ledningen på kontakten der.
7

Flytte til neste wire og gjenta prosessen. Fortsett å fjerne en ledning om gangen, og erstatte dem med nye og arbeider rundt motoren før de har alle blitt endret.
8

Koble den negative batterikabelen til den negative terminalen på batteriet, og trekk bolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å kontrollere at den kjører riktig og at alle pluggene er riktig plassert. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102376.html

Previous:
Next:

Tune Ups