Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer en Keyless Car Door Lock System

Keyless dørlås systemer er et flott alternativ til vanlige dørlåser. Disse nøkkel-fri dørlåser lar deg låse og låse bilen ved å trykke på en knapp, som gjør at du kan unngå å håndtere nøkler, mens på samme tid å gi deg muligheten til å bruke nøkkelen hvis og når du vil. Nøkkelfri bil dørlås systemer kan installeres når som helst i løpet av bilens levetid og sørger for en flott ekstra funksjon til bilen din. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Keyless låsesystem
Batterier per retninger for eksterne og dør knott
Meisel
Vis flere instruksjoner

en

Fjern trim fra innsiden av døren ved først å fjerne skruene med en skrutrekker. Sett inn en flat skrutrekker i mellom trim og døren og forsiktig lirke opp på trim for å fjerne den fra døren.
2

Ta av døren plate fra kanten av porten med å løsne og fjerne skruene som holder den på plass med en skrutrekker. Trekk døren plate og låsen ut av hullet i siden av døren.
3

Sett nøkkelfri lås inn gjennom hullet i siden av døren der du pakket ut dørskilt og låsen i forrige trinn. Plasser nøkkelfri låsemekanisme med den buede kanten mot innsiden av døren.
4

Plasser døren plate over låsen og trekk til skruene.
5

Juster utenfor døren knott ved å sette det inn i låsemekanismen slik at utvendig og innvendig dørhåndtak på linje med hverandre.
6

Stram skruene på interiør døren knott med aa skrutrekker og plasser den beskyttende plate over skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102509.html

Previous:
Next:

Tune Ups