Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan få en bil Tune-up

Det er viktig å ha bilen innstilt opp. Som en tommelfingerregel bør du få en tune-up hver 30.000 miles.Regular tune ups kan forhindre store problemer nedover veien for deg. Det finnes en rekke ting som må gjøres for å ha en bil stilles opp. Disse tingene inkluderer utskifting av drivstoff filtre, endre tennplugger, utskifting av luftfilteret, sjekke belter og utskifting av luftfilteret. Instruksjoner
en

** Skifte dieselfilter **

Skift bensinfilter av kjøretøyet. Det er viktig å ha en unclogged drivstoffilter fordi drivstoffilter formål er å beskytte drivstoffsystemet. Når dieselfilter blir tett, kan den begrensede gasstrømmen resultere i dårlig akselerasjon og redusere motorens ytelse. Andre problemer kan oppstå.
2

** Bytt tennplugger **

Endre tennplugger og erstatte tennplugg ledninger. Å ha god nytte tennplugger bistå ved antenning gass riktig. God tennplugger også bidrar til å spare på gass fordi det gir deg bedre gass kjørelengde.
3

** foreta justeringer av ventiler **

Bytt ut ventilen-cover pakningen når du merker at olje sitter på toppen av motoren din. Dette er et tegn på en lekkasje.
4

** Har belter erstattet og endring olje **

Ha belter erstatter hvis de er utslitt. Du vil også vil at olje endret.

Bytt olje hver 3000 miles. Men hvis du har en nyere bil du kan vente litt lenger enn 3000 miles for å endre oil.Draining oljen med jevne mellomrom er viktig fordi dette hindrer slam bygge opp og andre kjøretøy problemer som du ønsker å unngå.

5

** Bytt luftfilter og service på bilen batteriet **

Få luftfilteret endret. Gjøre det oftere hvis du reiser på skitt roads.Service også bilens batteri. Legg destillert vann til batteriet hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102266.html

Previous:
Next:

Tune Ups