Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer tennplugger i en 2002 Honda Accord

Den 2,3-liters firesylindret motor er langt den mest populære motoren for den 2002 Honda Accord. Den 2,3-liters motoren gir pålitelighet, god drivstofføkonomi og lett tilgjengelige deler. Endre tennpluggene i Accord din vil forbedre drivstofføkonomien, inaktiv kvalitet og motoren starter lettere. Hvis du er usikker på hva slags tennpluggene for å kjøpe for Accord, kan du besøke de delene telleren på noen auto deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Spark plug socket
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra minuspolen i Accord din. Den negative terminalen på batteriet er merket med et minustegn (-) tegn i nærheten av terminalen. Den negative kabelen er vanligvis svart på farge. Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten på batterikabelen enden og trekke kabelen utenfor terminalen.
2

Flytt til passasjersiden av bilen og ser akkurat under ventilen dekselet på topplokket. De fire tennplugger tråden inn i topplokket her. Fra og med den fremre sylinder, fjerner tennplugg ledningen fra tennpluggen. Vri boot side til side mens du trekker den av tennpluggen.
3

Fjern tennpluggen fra topplokket ved hjelp av en tennplugg socket og skralle. Drei pluggen mot klokken til løs, og trekk den ut av hodet. Kast den gamle tennpluggen.
4

Sett inn en ny tennplugg i hullet i topplokket og snu den for hånd for å få det i gang i trådene. Stram den til den sitter med en tennplugg socket og skralle. En pluggen sitter godt, slår det ca 1/4 omdreining for å sikre den.
5

Plasser en liten mengde dielektriske fett i tennpluggen boot, deretter installere det på tennpluggen. Dette vil hjelpe boot komme seg i fremtiden og frastøte vann fra innsiden av bagasjerommet eller rundt tennpluggen.
6

Flytte til neste plug inline og gjenta prosedyren. Endre pluggene en om gangen, aldri trekke mer enn ett tennplugg ledning av gangen. Dette vil bidra til å sikre at du ikke endre avfyring orden på motoren. Hvis tenning rekkefølge er feil, bilen vil ikke kjøre skikkelig.
7

Koble den negative batteriet kabelen når du har fullført alle tennpluggene. Sett den negative batterikabelen enden på batteriet terminalen og trekk til festebolten med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Prøvekjør bilen for å sikre at det kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102338.html

Previous:
Next:

Tune Ups