Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan lage en 50cc Dirt Bike Go Faster

Riding en 50cc (kubikkcentimeter) dirt bike kan være spennende, enkel og effektiv. Disse syklene er de kraftigste du kan ri uten spesiell tillatelse, og de er gass effektiv, relativt billig og i noen tilfeller street legal. Det er ikke uvanlig, men for ryttere å kreve litt mer fart enn liten motor i utgangspunktet tilbyr. En dirt sykkel fra produsenten har en maksimal hastighet på mellom 25 og 45 km /h, avhengig av merke og modell, men med visse modifikasjoner kan oppnå en maksimal hastighet på 65 mph. Du trenger:
Rengjøring fille eller stålbørste
Hylsnyckel eller muttertrekker (foretrekkes)
100 prosent full syntetisk motorsykkel olje
Høy oktan bensin
V-Notch tennplugg
Bor
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eksosrøret og lyddemper, og rengjør begge. Bruk en stålbørste eller rengjøring fille for eksosrøret, og rist lyddemperen å løsne opp og fjerne karbon biprodukt. Opphoping av gjenværende karbon i disse delene hemmer luftstrømmen, som er kritisk til ideelle motorisk funksjon.
2

Fjern revolusjonen limiter med pipenøkkel eller muttertrekker. Den nøyaktige plasseringen er avhengig av merke og modell, så se i manualen til ditt spesifikke sykkel for mer informasjon. Dette begrenser stopper motoren fra å gå utover en viss hastighet, for å forlenge motorens levetid, eller noen ganger å stoppe 50cc sykler fra over 30 mph.
3

erstatte olje med 100 prosent fulle syntetisk motorsykkel olje. Denne type olje er mer effektive for smøring og kjøling enn tradisjonelle oljer. Kjøling sykkelen din så effektivt som mulig er svært viktig, både for ytelse og sikkerhet, når presser en 50cc motor utover sine typiske hastigheter.
4

Eksperimenter med en høyere oktan bensin. Den ideelle oktan bensin for skitt sykkel kommer til å variere avhengig av merke og modell, men høyere oktan kan ofte forbedre dirt bike ytelse. Den beste måten å finne ut hva bensin er beste er å prøve forskjellige kompatible typer og se hva du foretrekker.
5

Oppgrader aksjen tennpluggene for å V-Notch tennplugger. Disse tennpluggene gnist raskere og kan forbedre ytelsen på sykkelen din.
6

Bor noen små hull i luftinntaket boksen. Dette kan øke luftstrømmen gjennom systemet, noe som kan forbedre ytelsen når de ovennevnte prosedyrene følges også.
7

Rengjør eventuelle andre ledninger og slanger som har samlet rester, og deretter inspisere dirt bike å være at alt er riktig satt sammen igjen. Ta på verneutstyr, teste sykkelen for å være sikker på at alt fungerer sikkert, så nyt turen!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102624.html

Previous:
Next:

Tune Ups