Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune en gokartbane Engine

For å få mest mulig ut av en go kart, visst vedlikehold og vedlikehold behov for å bli vanlig. Unnlatelse av å holde en go kart knirkefritt kan føre til dårlig ytelse eller potensiell helserisiko under kjøring. Justering av motoren er en av de viktigste delene av å opprettholde en go kart. Med bruk, vil en gå kart er motoren krever oppmerksomhet i en rekke forskjellige måter. Med praksis, justering av motoren vil bli enklere, og kan legge år av ytelse på en go kart. Du trenger
Motor olje
Air filter
oljefilter
Tømming fatet
trakt
Standard verktøysett
Tennpluggnøkkel
Spark plug gapper

Vis flere instruksjoner
en

Finn tappepluggen for olje-kammeret. Den vil bli plassert på motorens. Bruk drenering retten til å filtrere ut all gammel olje. Etter du bruke den nye motoren oljen og fyll kammeret med ca 20 oz. av ny olje. Før du lukker kammeret, sjekk for å se om filteret må skiftes. Det mest sannsynlig gjør.
2

Undersøk tennplugg samt tennpluggen. Sjekk ledningen for korrosjon. Hvis skaden er sett, erstatte ledningen så snart som mulig. Bruk gapper å ta opp plassen skille ut tennpluggen og elektroden. Hvis avstanden er ikke mellom 0,024 til 0,032, da blir du nødt til å bruke fastnøkkel til skift tennpluggen. Kjøp en plugg som passer tallene som vises på pluggen blir erstattet. Du må også ta ut kontakten hvis det er betydelig skade på den. Bruke skiftenøkkel, fjerne tennpluggen og erstatte det.
3

Finn luftfilteret neste. Hvis rippet eller ekstremt skitne, erstatte den med et nytt filter. For å undersøke filteret, skru av lokket ved å fjerne den ene skruen som ligger i midten av lokket. Sørg for å rengjøre filteret delikat og tørk den før du setter den inn igjen Rengjør innsiden av filteret beholder også.
4

Sett luft til drivstoff ratio på motoren. Ved hjelp av skrutrekkeren, slår ventilen på forgasseren. Registrere hvor mange rotasjoner det tar å skru ventilen helt for eventuelle feil som kan skje med ventilen posisjonering senere. Dreie skruen i motsatt retning tre rotasjoner vil sette luften til drivstoff ratio på sitt beste nivå.
5

Sjekk for eventuelle feil med den generelle tune up. Å gjøre dette er enkelt, men krever at du lytter nøye for eventuelle rare lyder. Hvis tune up er gjort riktig, bør motoren høres så god som ny. Hvis det er noen lyder, for eksempel et stempel feiltenning eller noe lignende, gjenta trinnene fra siste og jobbe din vei til Trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102151.html

Previous:
Next:

Tune Ups