Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre tennpluggen ledninger på en Honda

Endre tennplugg ledninger på din Honda bil eller lastebil er mye det samme som det ville være på hvilken som helst bil. Det er visse ting du må henvende som du arbeider gjennom. Firing rekkefølge, eller i hvilken rekkefølge tennpluggene må fyre, er kritisk, og hvis enda en plugg ledning er på feil sted, vil ordren bli av og motoren vil ikke kjøre riktig. Derfor er det veldig viktig at du ikke trekker mer enn én plugg ledning om gangen. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Honda din og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet. Isoler kabelenden. Du ønsker ikke tenningssystemet å være strømførende mens du arbeider med tennplugg ledninger.
2

Finn den første ledningen på motoren. Det spiller ingen rolle hvilken du starte med, eller hvis du har 4, 6 eller 8 sylindere, er prosessen den samme. Gripe den første plugg ledningen ved støvelen på enden av ledningen. Ikke dra i ledningen. Det vil trekke fra hverandre, slik at metallet kontakten på pluggen og gir deg en unødvendig komplikasjon å håndtere.
3

Twist støvelen frem og tilbake og trekke ut kontakten ledningen av tennpluggen . Følge kabelen opp til distributøren eller viklede lag i motsatt ende, og fjerne det på samme måte. Legge kabelen ut på bakken og finne ny en som er samme lengde blant dine nye ledninger.
4

Plasser en liten mengde dielektrisk fett, også kalt boot fett, inne begge støvlene. Dette vil holde vann ut av bagasjerommet og beskytte forbindelsen mot korrosjon, samt gjøre det lettere å få ledningene av neste gang.
5

Skyv ledningen til distributør eller spole pack, deretter kjøre ledningen ned til tennpluggen, følge samme vei den gamle tråd som brukes. Hvis det er ledning vevstoler eller innehavere på motoren din, sørg for å bruke dem. De vil holde ledningene av varm motor og spare deg bekostning av å erstatte ledningene igjen. Skyv boot på tennpluggen. Det vil klikke på plass når det seter helt.
6

Flytte til neste wire og gjenta prosessen på hver plugg ledning før du har fullført dem alle. Koble den negative batterikabelen enden til terminalen på batteriet, installerer bolten og skru det fast med en skiftenøkkel.
7

Start motoren og kontroller at den kjører riktig. Slå av motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102379.html

Previous:
Next:

Tune Ups