Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en oksygen sensor i en Mitsubishi Lancer

The oksygen eller O2 sensor i Mitsubishi Lancer er en viktig del av motoren styringssystem. O2 sensoren leser prosentandelen av oksygen i eksosen og sender denne info til bilens PCM eller datamaskin. PCM bruker informasjonen til å justere drivstoff /luftblandingen ved å endre drivstoff fra injektorer. Endre O2 sensor er ikke komplisert, men du trenger en socket designet for å installere og fjerne det. Du kan få i kontakten med de fleste auto deler butikker. Du trenger
Jack
Jack står
Ratchet
Oxygen sensor socket
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Lancer av bakken med en jekk og støtte den med bukker slik at du kan sikkerhetsarbeidet under den. Pass på at du er på flat mark slik at bilen forblir stille mens du arbeider.
2

Finn katalysatoren under bilen din. Det er foran lyddemperen nær fronten av eksos-systemet. O2 sensor vil være rett foran det eller rett bak det, avhengig av hvilken motor du har i bilen din.
3

Koble ledningsnettet kontakten for O2 sensor ved å trykke inn låsetappen og skyve kontaktene fra hverandre. Du kan la kontakten som kommer fra ledningsnettet hengende, du vil koble den nye sensoren til det kort tid
4

Fjern O2 sensor fra eksosrøret ved hjelp av en O2 sensor socket og skralle.. Slå sensoren mot klokken til sensoren er gratis.
5

Sett den nye sensoren inn i røret og vri den med klokken for å stramme den med socket og skralle. Koble den nye O2 sensoren til ledningsnettet ved å koble gris hale inn i ledningsnettet kontakten. Sørg for at den låses inn i kontakten.
6

Løft fronten av bilen med en jekk og fjerne bukker. Senk bilen til bakken, og deretter starte den for å sikre den kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102275.html

Previous:
Next:

Tune Ups