Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan bytt tennplugger i en Chevy 350

De tennplugger på Chevy 350 kubikk-tommers motor er plassert på ytre siden av topplokk. Avhengig av året av hodene, kan de være gjenget direkte inn i siden eller innstilt på en 35-graders vinkel. I begge tilfeller endre dem krever nøyaktig den samme prosedyre. Den Chevy 350 er en av de mest populære motorene noensinne produsert; tennplugger for det, er tilgjengelige fra alle store fabrikanten. Du trenger
Wrench sett
Socket satt med Plugghetter
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av din bil eller lastebil og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra batteriet kabelen enden med en skiftenøkkel, og deretter fjerne den negative kabelen fra batteriet. Isoler kabelen slik at den ikke kan ta kontakt med batteriet mens du arbeider på tennpluggene og tenningskomponenter.
2

Finn tennplugger på de utvendige sidene av topplokk. Hver plugg vil ha en tennplugg ledning som går til det. Velg en tennplugg å starte på - det spiller ingen rolle hvilken - og ta tak i tennpluggen boot, deretter trekke den av pluggen. Vri støvelen som du slår det vil bidra til å løsne det hvis det er stikker.
3

Installer en Plugghetter over tennpluggen, og fest en 3/8-inch skralle til kontakten. Slå tennpluggen mot klokken for å løsne den, og deretter fjerne det fra hodet. Kast den gamle tennpluggen.
4

Sett inn en ny tennplugg i hullet i topplokket, tre den inn for hånd for å unngå kryss threading det. Trekk til tennpluggen med en tennplugg socket og skralle. Plasser en liten mengde dielektriske fett i bagasjerommet på tennpluggen, og skyv den videre til kontakten til den klikker på plass på pluggen.
5

Flytte til neste tennplugg i linje og gjenta prosessen, aldri ta mer enn ett tennplugg ledning løs om gangen. Når du har fullført alle pluggene, installere den negative batterikabelen tilbake på minuspolen på batteriet. Trekk til bolten med en fastnøkkel til den sitter godt, så ca 1/4 omdreining.
6

Prøvekjør motoren etter at alle pluggene har blitt erstattet for å bekrefte det kjører riktig. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102366.html

Previous:
Next:

Tune Ups