Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan omprogrammere en Auto Computer

En utdatert eller ødelagt motor management software kan gjøre auto datamaskinen sende villedende informasjon til føreren, for eksempel, slå på en dash lys når det er noe galt med bilen. Dette er en av grunnene til at en omprogrammering er nødvendig. Omprogrammering eller oppdatere datamaskinen er mulig bare på biler produsert etter 1996. Tidligere biler fortsatt trenger å ha maskinen modul erstattes i tilfelle utdatert eller skadet programvare i ROM chip. Du trenger
USB-kabel
Vis flere instruksjoner
en

Request produsentens motor datamaskin oppdatere programvaren fra bilforhandleren eller produsenten. Kontakt forhandleren eller produsenten gjennom deres nettsider eller ring deres kundeservice sentre. De vil sende inn programvare-CD til adressen din eller last du har det til PC.
2

Installer programmet på PC-en når du mottar CDen hvis du velger denne metoden for å få programvaren. Programvaren vil bli pakket ut og med en snarvei-ikonet lagt til skrivebordet ditt.
3

kjøpe en bil diagnostisk skanner på en auto deler butikken. Skanneren har normalt en skanner kabel følger med i pakken. Hvis ikke, kjøpe en skanner kabel separat.
4

Plugg den ene enden av USB-kabelen inn i skanneren, og den andre enden inn i PCen.
5

Plugg ledningen til et strømuttak og slå på den diagnostiske skanneren. Informasjon og valg vil vises på LCD-skjermen. Velg "Import" eller "Lagre ..." alternativet på LCD-skjermen ved å trykke på de riktige knappene på skanneren.
6

Klikk "Start", "Computer" på PC-en og dobbeltklikk på harddisken som du lagret programvare på. Finn mappen som inneholder programvaren. Pakk programvaren hvis du lastet den ned fra Internett, dobbeltklikk for å åpne programvaren mappen, og høyreklikk deretter en gang på sub-mappen som har ZIP forlengelse. Klikk "Extract".
7

Dra programvaren fra PC til diagnostisk skanneren. Prosessen er den samme som å dra filer på datamaskinen eller til andre medier lagringsenheter med musen.
8

Koble den diagnostiske skanner fra PC når programvaren er overført.
9

Plasser bilnøkkelen i "On" posisjon, som er første stopp på tenningslåsen.
10

Finn bilens diagnostiske port som vanligvis er under dashbordet i nærheten av rattstammen . Havnen er trolig beskyttet av et plastdeksel som kan pried åpne med fingrene. Dekselet for porten, hvis de finnes, er ca 1-by-1-tommers størrelse.
11

Sett skanneren kabelen inn i bilens diagnostiske port. Plugg den andre enden av kabelen inn i diagnostisk skanneren. Skanneren kabelendene går på bare én måte. Du vil vite hvilken ende går inn hvilken port når du monterer den første enden til den diagnostiske port.
12

Plug den diagnostiske skanner strømledningen inn i en stikkontakt eller bilens strømuttak.

13

Trykk på power-knappen på skanneren. Når skanneren er slått på, vil den automatisk oppdage datamaskinen for bilen din og slette det opprinnelige programmet i ROM chip. Etter slettingen, vil skanneren laste ny programvare som du har mottatt fra produsent til brikken. Oppdateringsprosessen vises på skannerens LCD.
14

Slå av skanneren, og koble fra skanneren kabelen og strømledningen når omprogrammering er gjort på bilens motor datamaskin.

15

Bytt plast diagnostisk portdekslet etter behov.
16

Slå på bilmotoren. Noen falske varsellys tidligere på vil være av etter noen sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102181.html

Previous:
Next:

Tune Ups