Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte Belter på 1998 Chrysler Sebring

Nesten alle biler fordele kraften fra motoren til andre komponenter ved hjelp av ett eller flere belter. Den 2.5L V-6 motor i mange første-generasjons Sebrings bruke to belter slått av Veivakselremskive: et tilbehør belte som slår klimaanlegget pumpen og dynamoen og en drivreim for servostyring pumpen. Hvis du hører en skingrende hvin fra motorrommet, eller du har lagt merke til en nedgang i elektrisk strøm som kan være forårsaket av en slipping dynamo talje, erstatte beltene på Sebring er en enkel måte å forbedre ytelsen. Du trenger
Metric pipenøkkel
avbryterstang
Bil heis
Safety knekt
Replacement belter
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av bilen med en jekk og støtte den på bukker. Fjern den fremre passasjer sidehjul og sprutskjermen som brytes fra hjulet godt til undersiden av støtfangeren. Bruk en pipenøkkel til å løsne, men ikke fjern, bolten i halvmåneformede sporet av servostyring pumpe. Skyv servostyring pumpen mot fronten av bilen for å skape slakk i servostyringen drivreim. Skyv beltet over veivakselen demper skivene for å fjerne det.
2

Løsne bolten på navet på tomgangsskiven. Under dynamoen er en bolt som justerer plassering av kabelføringstrinsen. Løsne denne bolten med en kjøretur forlengelse på en pipenøkkel. Den enkleste måten å gjøre dette på er å jobbe i kontakten over bolten og fest deretter pipenøkkel. Etter denne bolten løsnes ved et par svinger, manøvrere kabelføringstrinsen til tilbehøret belte kan fjernes.
3

Installer tilbehør belte, og pass på å rute den riktig. Det er et diagram av denne konfigurasjon nær hetten låsen ved fronten av bilen. Fest monteringsbolten under dynamoen til beltet er stram stram tomgangsskiven bolten å sørge for at beltet er riktig justert.
4

Route stasjonen beltet rundt servostyring pumpen og Veivakselremskive . Sett inn en breaker bar eller stor pipenøkkel inn det firkantede hullet på servostyring brakett og bruke en sterk oppadgående kraft for å stramme remmen. Mens søknad denne spenningen, stram monteringsbolten i halvmåneformede sporet for å holde den på plass.
5

Sett splash vakt og hjulet senk bilen. Start motoren og nøye se begge belter i bevegelse for å sikre at det ikke er slingre eller slitasje av kantene. Hvis beltene slår jevnt med ingen rare lyder, de har blitt installert riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102488.html

Previous:
Next:

Tune Ups