Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger i en 1993 Corvette

The 1993 Corvette ble produsert av Chevrolet med to forskjellige motor alternativer. Den ZR1-modellen brukte LT5 motor, med alle andre modeller utstyrt med LT1 motor. Begge motortyper har åtte tennplugger og tennplugg erstatning er lik. Den anbefalte intervall for å endre tennplugger er 24 måneder eller 30.000 miles. Tennplugger er avgjørende for ytelsen og effektiviteten av motoren, som de gir elektrisk gnist brukes til å tenne drivstoffet i hver sylinder. Du trenger
Nebbtang
Plugghetter
Ratchet
Extensions (ulike lengder)
tennplugger
Spark plug gap måleverktøy
Show More Instruksjoner
en

Åpne panseret og fjerne tennplugg ledninger fra hver av de åtte tennplugger. Bruk nebbtang til å fjerne plugg ledninger fra vanskelig å nå plugger. En mild vridende bevegelse vil hjelpe løsne vanskelig å koble plugg ledninger.
2

Fjern alle åtte tennplugger fra motoren ved bruk av tennpluggen socket og skralle. Vanskelig å nå tennplugger kan kreve bruk av ulike lengde skralle extensions.
3

Juster avstanden fra elektroden på hver tennplugg, 035 av en tomme, ved hjelp av tennpluggen måleverktøy.
4

Plasser en ny tennplugg i hver sylinder med Plugghetter og utvidelser. Snu hver tennplugg nøye i en rotasjon med klokken for hånd for å unngå kryss threading tennpluggen. Stram hver tennplugg til for hånd, og stram hver enkelt en ekstra kvart omdreining, med skralle.
5

Bytt hver plugg ledning på den tilknyttede tennpluggen. Trykk ned på plug ledning med hånden til du føler at pluggen ledningen sete på tennpluggen. Bruk av nebbtang kan bli pålagt å sete pluggen ledninger på vanskelig tilgjengelige tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102360.html

Previous:
Next:

Tune Ups