Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sjekke Chevy Compression

Kontroll motor kompresjon når du tune opp Chevy lar deg plukke opp på problemer tidligere hvis de oppstår i motoren. Testing av kompresjon på motoren din kan gjøres på noen få minutter, men du vil trenge en komprimering tester for å utføre testene. Hvis du ikke har en, kan du leie eller kjøpe en på de fleste auto deler butikker. Selv om det aldri har skjedd til deg å kjøpe en, ha en henger på verktøyet vegg eller i verktøykassen gjør sjekke kompresjon på hver melodi del av et godt vedlikehold rutine. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Extension bar
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Fjern spolen ledningen fra spole eller distributør av Chevy. Legge kabelen til side slik at det ikke kan bue eller komme i kontakt med spolen under denne testen.
2

Fjern tennpluggen fra en sylinder med en tennplugg socket og skralle. Du kan trenge en utvidelse også. Sett den gjengede enden av komprimering tester inn i tennplugg hullet og trekk den til tettsittende.
3

Sveiv motoren i fem til ti sekunder, og deretter gjøre oppmerksom på lesing på måleren av kompresjon tester. Fjern tester fra tennpluggen hull, og deretter setter i støpselet og ledningen. Flytt til neste sylinder og gjenta trinnene.
4

Samle målingene fra alle sylindere og sammenligne dem. Det bør ikke være mer enn 10 prosent variasjon i målingene. Hvis du finner en sylinder som er veien ut av den gjennomsnittlige, videre testing vil være nødvendig for å fastslå om det er indre skader på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102262.html

Previous:
Next:

Tune Ups