Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Sjekk Hydraulic Fluid

Kjøretøy bruke hydraulisk væske for bremser og clutch for manuelle girkasser. Når du sjekker hydraulisk væske, kontrollere mengden av væske sammen med kokepunktet og mengden vann den inneholder. Disse faktorene vil avgjøre hvor effektive væsken er, og hvis du trenger å endre det. Du trenger Kalkun baster
Digital refractometer
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen, og finn brake master sylinder. Dette vil bli montert i nærheten av stedet hvor bremsepedalen ville møte brannmuren, og det vil være en plastbeholder, reservoaret, montert på toppen av det.
2

Åpne lokket på master sylinder reservoaret, og kontrollere nivået av væsken. Det bør være indikatoren merker på reservoaret, for å vise det minimum som kreves nivå.
3

hevert en liten mengde væske fra reservoaret, ved hjelp av en kalkun baster, og plasserer en liten dråpe i en optisk refraktometer.
4.

Hold refraktometer opp til et lys for å lese den væske fuktighetsinnhold og kokepunktet. Du må endre det, hvis det er mer enn to prosent vann og /eller en kokende temperatur under 300 grader Fahrenheit.
5

Hevert gjenværende væske ut, hvis det er behov for endring. Overholde alle lokale lover for avhending av hydraulikkvæske.
6

Legg til ny væske på sylinder og reservoar, etter behov. De fleste biler krever DOT 3 eller 4 væske. Du kan helle det rett fra flasken, men baster vil bidra til å forhindre det fra smitte.
7

Gjenta prosessen for clutch sylinder, hvis kjøretøyet bruker manuell girkasse. Hvis væsken som brukes for bremsene var forurenset, er det en god sjanse væsken for clutchen er, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102531.html

Previous:
Next:

Tune Ups