Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Forklaring av Firing Order

Holde motoren går jevnt kan være vanskelig. Så mange forskjellige variabler er på spill at det kan være vanskelig å fastslå hva som forårsaker problemet. En av disse variablene er motorens avfyring rekkefølge. Forstå tenning rekkefølge kan hjelpe deg med en melodi opp. Firing Order

tenning rekkefølge er den rekkefølgen eksplosjonene oppstå i motoren din. Disse eksplosjonene er forårsaket av tennplugger sparking bensinen i motorens sylindre. Det er en spesifikk tenning rekkefølge for hver bil.
Viktigheten

riktig tenning rekkefølge er viktig. Et kjøretøy vil gå ujevnt eller kan ikke kjøre i det hele tatt hvis feil tenning rekkefølge benyttes.
Mottatt
p Det er ledninger som kommer ut av gnist din plugger. Disse kobles til distributøren, og må plasseres i riktig tenning rekkefølge. Dette innebærer å ta ledningen fra tennpluggen og knytte det til forbindelsen stenger på distributør.
Kommentar

annotering av avfyring bestillingen er gjort i tall og avhenger av antall sylindre. Hver sylinder har ett tall. Et eksempel på en firesylindret tenning rekkefølge ville være 1342. Dette betyr at første sylinder (vanligvis det første en på forsiden av passasjersiden) er sparket først, etterfulgt av den tredje, fjerde og andre.
Finne

Du kan finne din tenning rekkefølge lett ved å se på topplokk, inntak manifold eller ventil deksler. Riktig tenning rekkefølge angis med tallet som står der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102260.html

Previous:
Next:

Tune Ups