Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger på en 2002 Hyundai Sonata firesylindret motor

Mens 2002 Hyundai Sonata kom med flere valgfrie firesylindrede motorer, er prosessen for å endre tennplugger i disse motorene det samme. Pluggene befinner seg i en dal som går nedover midten av topplokket. På grunn av plasseringen av pluggene, kan de nås med en tennplugg kontakten uten å fjerne ventilen dekselet fra bilen, hvis du legger en forlengelse bar til kontakten din. Ta deg god tid og arbeid en plugg om gangen, slik som å ikke blande opp noen ledninger, kaster avfyring rekkefølge av. Du trenger:
Ratchet. forlengelse og socket
dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på Sonata din og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra batteriet kabelen enden og fjern kabelen fra batteriet. Isoler kabelen vekk fra batteripolene mens du arbeider.
2

Finn de fire tennplugg ledninger på toppen av ventildekselet. Ta den første ledningen ved å trekke opp på boot. Du må kanskje vri støvelen frem og tilbake litt for å frigjøre den fra pluggen. Sett ledningen til side og ikke ta noen av de andre plugg ledninger ennå.
3

Sett inn en tennplugg kontakten med en utvidelse og skralle festet inn i hullet og skru tennpluggen mot klokken . Fjern tennpluggen fra hullet og kast den. Fjern den nye tennpluggen fra boksen sin og kontrollere at forelskelsen vaskemaskinen er på gjenget av pluggen.
4

Kontroller gapet på tennpluggen med en bladsøker. Den anbefalte gap for Sonata er 0,044. Mens noen plugger kommer pre-gapped, ikke alle gjør. Sjekk det å være sikker på at det er rett før du installerer pluggene.
5

Installer pluggen inn i tennplugg hullet, vri den med klokken med en tennplugg socket og skralle til den sitter godt, så slå den en-kvart omdreining til sete knuse vaskemaskin og plugg. Dette vil holde den fra vibrerende løs over tid.
6

Plasser en liten mengde dielektrisk fett på innsiden av tennplugg boot, og skyv deretter boot på tennpluggen. Støvelen vil falle på plass når det er på pluggen riktig. Flytt til neste tennpluggen og gjenta hele prosessen.
7

Koble den negative batterikabelen til den negative innlegg på batteriet når du har endret alle tennplugger. Plasser batteriet kabelen slutten på terminalen og installere bolten. Trekk til bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102423.html

Previous:
Next:

Tune Ups