Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Verktøy for Harley-Davidson Twin Cams

En Harley-Davidson motorsykkel er en stor investering, utføre regelmessig vedlikehold på sykkelen er en av de beste måtene å garantere at det går greit i årene som kommer. Enten det er å skifte olje, sjekke dekkene, eller overvåking motorytelse, bør hver motorsykkel eieren har et grunnleggende sett med vedlikehold av verktøy for å hjelpe ham ved å holde sykkelen sin i form. Disse verktøyene trenger ikke å være kjøpt på en gang og kan skaffes over levetiden til sykkelen. Torque Wrench

Når du bytter, og legger til, eller sjekke viktige deler på deg Harley-Davidson motorsykkel, vil du nesten helt sikkert trenger en momentnøkkel. Grab en 3/8-inch og 1/2-inch stasjonen og de bør fungere for de fleste av oppgavene.
Sikringstenger

Spårringstång er nødvendig for noen spesifikke vedlikeholdsoppgaver som å trekke fra hverandre utstyr klynger eller ta fra hverandre dine forgaffel. Sikringsringtenger er ikke sannsynlig å være en dagligdags nødvendighet. Hvis en oppgave kommer opp og det ser ut til at du trenger dem, kjøpe dem mens du går.
Lodding Gun
p Hvis du trenger å gjøre reparasjoner på ledningsnettet på sykkel eller har planer om å lage din egen kontrollkabler, vil du trenge en lodding pistol for å sikre de varme endene av ledningene til sine berøringspunkter.
Air-Compressor

En luft-kompressor er nyttig for å holde dekk fylt, men også gjør et bredt spekter av luftdrevne verktøy tilgjengelig for deg. Kjøp dette med en liten pakke med luftverktøy for maksimal effektivitet.
Easy Outs

En enkel Out er et system for å fjerne ødelagte bolter. Først du bore et hull i den ødelagte bolten, sett deretter Easy Out inn i hullet og skru bolten. Hvis du planlegger å jobbe på eldre Harleys, er dette sannsynligvis en må-ha.
Nøkler og stikkontakter

Mest av en motorsykkel er holdt sammen med bolter, og du 'll trenger skiftenøkler å stramme og løsne eller fjerne dem. Den beste plan her er å plukke opp et sett starter med en rekke forskjellige størrelser. En startpakke pipenøkkel sett vil også være verdifulle i grunnleggende vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102545.html

Previous:
Next:

Tune Ups