Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Juster TPS på en Honda

The Throttle Position Sensor (TPS) på Honda er montert på brannmuren på førersiden av motoren ved siden av master bremsesylinderen. TPS er utformet for å lese gass stilling og justere gassen som trengs for å la Honda-motoren å kjøre skikkelig. Noen ganger kan de elektromekaniske deler slites ut eller må justeres for å holde bilen kjører effektivt. Du kan justere TPS i løpet av få minutter. Du trenger
Stikknøkkel satt
Voltmeter
Safety pin
Vis flere instruksjoner
en

Slå motoren av og la den varmes opp i ca fem minutter. Slå av motoren og finn AWS slangen på baksiden av forgasseren festet til den buede inntaksrøret nær throttle arm.
2

Fjern AWS slangen fra innløpet pipe for å få tilgang til TPS sensor på brannmuren. Løsne slangen fra trykksensor og fjern den nederste bolten på TPS sensor med en pipenøkkel.
3

Løsne den øverste bolten på TPS sensor et par svinger med pipenøkkel. Fest den negative (svart) kabelen av et voltmeter til bilens ramme for å jorde enheten. Sett en sikkerhetsnål inn i 3G-kontakten på voltmeter, skyve den mellom gummipakningen og den elektriske ledningen.
4

Fest positive (røde) ledningen til voltmeter til sikkerhetsnål og slå på tenningslåsen uten å starte motoren. Sjekk de lukkede og åpne spenninger på måleren.
5

Trykk ned på gassen for hånd til den er helt åpen, og sjekk for å se om spenningen øker mens du skyver ned på gassen. Flytt sikkerhetsnål og positive ledningen til 3F kontakten og gjenta prosessen, sjekke økning i spenningen.
6

Juster TPS sensor ved å lese serier av de høye og lave øker og justere bolten på toppen av føleren inntil alle fire målinger er i det normale området i henhold til måleren. Sikre bolten i bunnen av TPS sensor og feste slangene til sensoren og innsugingsrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102569.html

Previous:
Next:

Tune Ups