Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger i en 1994 Chevrolet Van

På midten av 1990-tallet, hadde den mest populære van Chevrolet i sin flåte var Astro van, kjent som en av de første virkelige minivans. De fleste kom med en kraftig 4.3L V6 motor, som er egentlig en 5.7L V8 motor, minus foran to sylindere. Den stramme arbeidsområde i en varebil gjør om det litt tøft å jobbe på tennpluggen, men med riktig verktøy og litt tålmodighet, kan det gjøres. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1994 Chevrolet Astro van med 4.3L V6 motor. Du trenger
3/8-inch skralle og utvidelse
3/8-inch universal joint
Spark plug socket
Spark plug gapping verktøyet
Replacement tennplugger

Vis mer Instruksjoner
en

Åpne opp doghouse motorrommet døren på innsiden av bilen, som ligger mellom de to forsetene. Løsne bunnen klemmer som kobler doghouse på gulvet med hendene. Fjern doghouse helt fra van.
2

Følg tennplugg ledninger fra distributør cap til deres plassering på motoren. Plukk den nærmest deg og ta ut pluggen ledningen ved å ta tak det på basen og trekke den ut mens du bruker en liten vridning bevegelse.
3

Ta ut tennpluggen med 3/8 -tommers skralle, forlengelse og en tennplugg socket. Hvis du trenger å vinkle kontakten inn i hullet, bruke den universelle felles å gjøre det.
4

Gap utskifting tennpluggen til de spesifikasjonene som er oppført i brukerhåndboken bruker tennpluggen gapping verktøyet. Deretter installerer tennpluggen i topplokket med skralle og Plugghetter. Skyv tennpluggen boot på tennpluggen til det spretter på plass.
5

Gjenta trinn 2 til 4 for de resterende fem tennplugger i motoren. For å få tilgang til de fremre tennplugger, kan du finne det lettere å legge den hette og nå inne, men det avhenger av din posisjon inne i førerhuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102356.html

Previous:
Next:

Tune Ups