Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Juster Choke på en Holley forgasser

The kveles av Holley forgasser er designet for å åpne eller lukke choken lokket på toppen av forgasseren fat for å gjøre motoren kjøre effektivt. Choken justeres til temperaturen i motoren, slik at det å kjøre i full ytelse. Værforhold eller en slitt choke kan påvirke forgasseren ytelse, at du må justere choken for å kjøre skikkelig. Du kan justere Holley forgasser choke i bare noen få minutter, og sparer slitasje på motoren din. Du trenger
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner selg Electric Chokejusterings
en

Finn ut om Holley forgasser choke er åpning for fort eller for sakte. Hvis for fort, vil motoren stoppe eller slå tilbake. Hvis du åpner for treg, vil motoren produsere svart røyk i eksos eller inaktiv grovt.
2

Fjern luftfilter fra toppen av forgasseren og starte motoren. Løsne de tre skruene på forgasseren choke cap med en skrutrekker.
3

Vri hetten ett hakk om gangen, mot om choken åpner for rask og klokken hvis det er åpning for sakte, til du merker motoren jevne ut.
4

Stram skruene på lokket med en skrutrekker og kontrollere at choken Lokket åpnes ordentlig når motoren er varm. Slå av motoren.
Manual Chokejusterings
5

Start motoren og ta ut luftfilteret fra toppen av forgasseren. Finn ut om forgasseren går på tomgang for fort eller for sakte og slå av motoren.
6

Finn rask tomgang skruen i bunnen av den svarte choke cap og vri den mot klokken med en skrutrekker til det er helt åpen.
7

Hekt gummi vakuum slangen fra vakuum port i bunnen av forgasseren og koble en vakuummåler til havnen.
8

Start motor og vri rask tomgang skruen med en skrutrekker klokken en kvart omdreining om gangen til vakuummåleren leser mellom 1500 og 1600 RPM-tallet og er knirkefritt.
9

Stopp motoren og ta ut vakuummåler. Sett på gummi vakuum slangen til vakuum port og plasser luften renere tilbake på toppen av forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102198.html

Previous:
Next:

Tune Ups