Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Tenningsinnstilling på en Civic

Bensin brenner relativt sakte. Det er ikke den eksplosjonen vi alle forestille seg, men en langsommere, kontrollert brenning. Hvor brennstoffet brenner i en bil, de varme gassene ekspandere med økende trykk inntil stempelet presses ned i sylinderen. For å få maksimal effekt og fullstendig forbrenning, er den langsomme brennstoffet antent før stemplet faktisk når øvre dødpunkt. Dette kalles basen tenning timing. Innstilling basen tenning timing på en Honda Civic er relativt enkelt å gjøre. Du trenger
Timing lys
12mm skiftenøkkel
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

forberede seg timing justering. Start motoren og la den gå til den når driftstemperatur. Mens motoren er i gang, fjerner passasjer-side kick panel og finn to-leder-kontakten bak og like over den. Det kan ta noen grave for å finne det, men det er der. Når motoren temperaturen når driftstemperatur på måleren, slå av motoren og installere en jumper wire inn i kontakten. Dette slår av datastyrt timing og lar motoren gå i basen timing.
2

Fest en timing lys til batteriet, og nummer én tennpluggen. Tallet en tennplugg ledning er den som ligger nærmest fronten av motoren. Noen timing lys pick-ups (den delen som festes til tennpluggen) har en pil som viser hvilken side skal vende tennpluggen. Sørg for at denne pilen peker på tennpluggen.
3

Start motoren, og tar sikte på timing lys på pekeren på forsiden av tidspunktet dekselet nær Veivakselremskive. Trykk på avtrekkeren for å starte strobe, og se på merket på skivene og timing dekselet. De bør stille opp. Det er tre merkene plassert tett sammen. Den midterste merket er 16 grader før øvre dødpunkt, og dette er basis for kalt timing av produsenten. Hvis merkene ikke stille opp, løsne de to distributør boltene som fester distributør til topplokket, og roter distributør mens du ser på taktmerkene. Når merket på trinse på linje med pekeren, stram distributør bolter, og slå av motoren.
4

Koble jumper wire på to-leder-kontakt. Installere kick panel og prøvekjøring bilen for å bekrefte justeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102235.html

Previous:
Next:

Tune Ups