Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Smør & Clean Motorsykkel Disk Bremsekalippere

De fleste motorsykler har skivebremser - lette men kraftige enheter for å stoppe hjulet gjennom friksjon ved hjelp av bremseklosser . Bremseklossene er montert på calipers , som er festet til motorsykkelens rotoren. Smøring og rengjøring disken bremsekalipere regelmessig vil hjelpe deg å stoppe mer trygt og effektivt . " Motorsyklist Magazine " råder kjøper nye pakninger for kalippere på forhånd , og spør forhandleren hvor mange sett du trenger for hver målepunktet. Instruksjoner
en

Fjern calipers fra rotoren med en umbraconøkkel og løsne bremsen linje fra målepunktet. Spray innsiden av kalipperne grundig med brems renere. Raskt tørke ned noen overspray på motorsykkelen med en fille for å unngå stripping krom eller chassis deler .
2

Ta selene fra toppen av bøylen bores ved hjelp av en skrutrekker . Fjern skitt fra innsiden av boringene med en fille og bomullspinner . Bremse litt renere.
3

Inspiser stemplene for tegn til rust og skitt . Spray innsiden av calipers og stempler med brems renere liberalt å fjerne eventuelle forurensninger .
4

Monter selene , kun ved hjelp av bremsevæske for smøring . Erstatte bremseklossene og brems linje på målepunktet. Monter bøylen tilbake på rotoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102526.html

Previous:
Next:

Tune Ups