Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en lastebil på et lavt budsjett

Du må erstatte noen motorkomponenter på lastebilen din for å holde den kjører godt og ut av verksted. Det er billig tune-up vedlikehold du kan gjøre hjemme for å spare penger, er det bare å kjøpe nødvendige deler på en auto deler butikken. Avhengig av kvaliteten på deler du kjøper, bør du være i stand til å tune opp din lastebil og holde seg til et lavt budsjett. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet med forlengelse
tennplugger
Plug ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Bytt tennplugger . Disse er ganske lett å fjerne og erstatte. Vent til motoren avkjøles og bruke en tennplugg socket og skralle med forlengelse for å fjerne de gamle pluggene. Generelt, plugger koster rundt $ 30, avhengig av antall plugger og merkevare.
2

Sjekk tennplugg ledninger. Du kan eller ikke kan ha for å erstatte dem. Se etter skader og korrosjon på ledningene. Hvis de må erstatte, følg instruksjonene i din lastebil bruksanvisningen for å kjøre plugg ledninger og erstatte en av gangen for å sikre at du følger riktig bane. De plugg ledninger vanligvis koster rundt $ 65 for å erstatte.
3

Fjern luftfilter og sjekke det for støv og rusk. Ofte kan du bruke en luftslange og blåse av rusk. En ren luft filter vil hjelpe din lastebil kjører bedre. Motoren må luftstrømmen til å kjøre. Når filteret er stoppet opp, vil du få dårlig drivstoff kjørelengde.
4

Sjekk for vakuum lekkasjer i lastebilens motor ved kopping hånden over choke bolig mens motoren går på tomgang. Hvis tomgangsturtallet øker, er det et vakuum lekkasje. Spore lekkasjen flere måter:. Sprakk vakuum linjer, en lekkasje i forgasser pakninger eller inntak manifold, åpne forgasser inventar og løse skruer i forgasseren
5

Bytt olje og oljefilter. Lastebilens motor vil vare lenger hvis du holde oljen skiftes. Olje brytes ned over tid på grunn av varmen som produseres fra lastebilens motor. Oljeskift hver 3000 til 5000 miles vil holde den i gang lenger.
6

Legg et drivstoff og injektor renere til din gass tank. Følg instruksjonene på etiketten og helle en flaske inn før du fyller drivstoff. Dette bidrar til å rense lastebilens drivstoffsystemet.
7

skifte dekk for å forbedre drivstoff kjørelengde i lastebilen. Større dekk lavere turtall, noe som øker drivstoff kjørelengde. Også, tynne dekk gir bedre drivstofføkonomi for en lastebil fordi de reduserer veien motstand (se referanser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102455.html

Previous:
Next:

Tune Ups