Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endrer jeg Gass Filter på GM Pickup Trucks?

Endre gassfilter en GM pickup lastebil er en jobb som kan gjøres på noen få minutter. GM linje av lastebiler omfatter Chevrolet og GMC-modeller. GM pickup lastebil linjen bruker en gass filter som ligger under førersiden av bilen, kjører langs fuel rail å beskytte drivstoff linje. Du kan endre gassen filtrere selv, sparer du tid og penger det ville ta å ha en mekaniker skifte filter for deg. Du trenger
Fastnøkkel
Tom container
Shop klut
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra truckbatteriet med en fastnøkkel før du prøver å endre gass filter. Flytt den negative batterikabelen ut av veien, slik at det ikke berører noen metalldeler.
2

Ta hetten av gasstanken for å lette trykket på tanken. Finn metall drivstoff trykkregulator under førersiden av lastebilen på drivstoff linje, ved siden av skinnen.
3

Luft gjenværende drivstoff press fra drivstoff linje, unhooking for hånd blø slangen som fører til trykkregulatoren og plassere den i en tom beholder til å fange overflødig drivstoff. Slå av motoren motor over et par ganger for å lindre eventuelle gjenværende drivstoff press.
4

Fest drivstoffslangen til trykkregulatoren for hånd. Finn gassfilter på drivstoff linjen ved siden av trykkregulatoren og bruke en butikk klut til å rengjøre rundt tilkoblingene til filteret.
5

Fjern drivstofflinje beslag fra gass-filter, ved hjelp av open- slutten fastnøkkel til å løsne beslag og forsiktig dra beslag bort fra filteret. Skyv gassen filtrere ut av metall braketten for hånd og kast filteret.
6

Plasser den nye gass-filter inn i braketten under lastebilen og fjerne hettene på begge ender av filteret. Fest drivstofflinje beslag til filteret med open-end skiftenøkler til beslag er tettsittende.
7

Skru lokket på bensintanken. Fest den negative batterikabelen til batteriet på GM pickup lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102454.html

Previous:
Next:

Tune Ups