Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvilke deler trenger jeg til Tune Min Buick Century

Buick Century er ett av sine mest etasjer tilbud;? Navnet og design premiss dateres tilbake til den store depresjonen. Selv om tallet ble erstattet av Buick splitter nye LaCrosse i 2005, forblir bilen fortsatt populært for de som søker komfort og luksus på en entry-level pris. Selv om ytelse motor tilbud for the Century er ganske tynn - det kom bare med General Motor base-modell 3100 V6 - bilen har imidlertid én ting går for det, under huden, er Century mekanisk identisk med sin Monte Carlo og Impala fettere . Motor oppgraderinger

Du er ganske mye ute av lykken når det gjelder bolt-on ytelse godbiter for 3100. Ved arbeid på en 1999-or-tidligere bil, installere et inntak manifold fra en 2000-or-senere 3100 legger rundt 10 hestekrefter. Kjøretøy begrensninger omfatter universelle bolt-ons, for eksempel kald luftinntak og omformer-back eksos systemer beregnet for 3,1-liters Monte Carlos og Regals og tilpasset maskin arbeid, for eksempel topplokk porting og tilpassede deler, som fabrikkerte eksos hoder.

Kjøp en under-drivhjul satt for denne motoren til å bremse dynamo og vannpumpe ned, noe som kan være verdt så mye som en annen 10 hestekrefter. Extrude finpusse lager innsug og eksos manifolder ved hjelp av en kvalifisert verksted. Denne prosessen innebærer sprenging et slipemiddel gjennom luftrørene å øke størrelsen og flyt mer luft.
Supercharger eller Turbo

Supercharging en motor med absolutt null ettermarkedet støtte er ingen liten prestasjon , men det kan gjøres. Denne motoren har to ting går for det der tvunget induksjon er bekymret: et akseptabelt komprimering på 9,5 til en og en masse luftstrøm innsprøytningssystem, som er langt mer tilpasningsdyktige til turbo eller supercharging enn de mangfoldige lufttrykket systemer som brukes på andre biler. De eneste unntakene er 1995 og noen 1996 modeller, som fortsatt bruker manifold lufttrykk systemer. Trygg kjøre om fem til sju pounds per kvadratcentimeter av boost uten noen endringer på datamaskinen tuning eller motor, noe som ville være bra for ca 240-270 hestekrefter i dette programmet -. Ca 30 mindre for supercharging

Space er stramt i Century motorrommet, så konstruere en low-mount sentrifugal kompressor set-up eller gå med en bak-mount turbo i stedet for fabrikken lyddemper. Uansett, dette krever avanserte ferdigheter med en sveiser og mellom $ 2000 for bak-mount turbo oppsett og $ 4000 for kompressor for å komme dit. Begynn med en universal-fit turbo eller kompressor fra en produsent som Vortech, Paxton eller Mitsubishi og bygge systemet ut derfra.

Chassiskomponentene

ting blitt enkelt med chassis. Impala og Monte Carlo har massevis av ettermarkedet støtte for bremser og fjæring. Kjøp en stor brems kit, rotorer, nye kalippere eller pads og flettet stål bremseslanger fra Brembo, Stoptech eller Rotora.

Coil-over suspensjon kits, som inkluderer ytelse struts og senke fjærer, stivere stabilisatorstag og andre suspensjon stykker, er tilgjengelig fra Bilstein, Koni og KW suspensjon. For å stramme opp Century suspensjon respons på bekostning av noen kjørekomfort, se inn et sett med polyuretan suspensjon foringer fra Energy Suspension eller Hotchkiss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102453.html

Previous:
Next:

Tune Ups