Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Tenningshastigheten Verktøy

En viktig del av store optimaliseringer er justering av tenning timing. Det samsvarer avfyring av tennplugger til stillingen av stemplene i sylindrene. For å maksimere motorytelse det er viktig å tenne drivstoffet-luftblandingen på riktig tid under komprimering syklus. Dersom gnisten skjer på feil tidspunkt, kan du miste hestekrefter eller skade motoren. Mekanikere bruker spesialiserte verktøy for å få dette riktig, og så skal du. Timing Light med turteller

Få en god timing lys er den første bestillingen av virksomheten, siden det forteller deg når pluggene er avfyring. Du finner dem i ett av tre varianter: en enkel lampe som blinker når motorens drift, en ekstern tilbake lys som viser din faktiske timing på lyset, eller et digitalt lys som viser timing, men også har knappekontroller og flere skjermer liker bor, spenning og RPM (omdreininger per minutt). Noen av disse vil gjøre, men en digital lys gjør prosessen enklere og mer nøyaktig. Siden du skal sette timing på et bestemt turtall, få en digital timing lys som inkluderer en turteller (viser RPM). Et forskudd timing lys er den mest nøyaktige, siden du kan justere den til å lese null på et gitt turtall.
Digital Multimeter

Når du arbeider på det elektriske system, trenger du en nøyaktig multimeter for å feilsøke eventuelle problemer. Alle rimelig kvalitet multimetre er ganske nøyaktig og brukervennlig. Du kan bruke dem til å sjekke batteriet spenning og plugg ledning motstand og teste dine primære og sekundære spoler, kontaktpunkter, strømstyrke, bor og en hel masse mer. Det er også verdt å få en automatisk områdevalg meter. Det gjør du foretar målinger på et blunk, siden du bare trenger å velge AC eller DC og volt eller Ohms, og apparatet plukker rekkevidden for ditt bruksområde. Din multimeter bør ha en manuell overstyring, siden du får raskere målinger hvis du vet hva du gjør.

Vakuummåler

Engines trenger en mye luft, så jo mer vakuum de skaper, jo mer effektivt de kjører. Vakuumet som er produsert av en motorens bevegelige stempler suger luft inn i sylindrene. Denne luft er kombinert med brensel og brennes under forbrenning. Siden riktig timing øker vakuum trykk, kan du bruke et vakuum måler for å bekrefte at timingen er riktig innstilt. Få en stor-faced måler som er lett å lese, og sørge for at den kommer med gode instruksjoner.
Top Dead Center (TDC) Finder

Når stempler nå toppen av sitt kompresjonsslag, deres plassering er ved øvre dødpunkt (TDC) i sylinderen. Siden dette er der maksimal kompresjon av drivstoff-luft-blandingen skjer, er det referansepunktet du trenger å justere tenning timing. Når plugger brann Før Top Dead Center (BTDC), er timing avansert. Når de ild Etter Top Dead Center (ATDC), er timingen tilbakestående. Det er derfor du trenger en TDC finder. Når du setter den i en plugg hull, beveger indikatoren flyte når du når TDC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102543.html

Previous:
Next:

Tune Ups